Skip to main content

Νέο κατάστημα άνοιξε η αλυσίδα Μασούτης στο Ίλιον (φωτο)

Αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο 1.200 τ.μ. χώρο πώλησης και επιπλέον 200 τ.μ. αποθηκευτικό χώρο - Διαθέτει parking, 5 ταμεία και 38 άτομα προσωπικό

Με ένα νέο κατάστημα στην Αθήνα αυξάνει η Μασούτης τον αριθμό των καταστημάτων της στην Αττική. Βρίσκεται στο Ίλιον, Λ. Πετρουπόλεως 28 & Θ. Σοφούλη.

Το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στους καταναλωτές την Παρασκευή 10 Απριλίου με διακριτικές ενέργειες δεδομένων των συνθηκών και με προτεραιότητα την τήρηση κανόνων προστασίας για την ασφάλεια των εργαζόμενων και των καταναλωτών.

Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο 1.200 τ.μ. χώρο πώλησης και επιπλέον 200 τ.μ. αποθηκευτικό χώρο. Διαθέτει parking, 5 ταμεία και απασχολεί 38 άτομα προσωπικό.

Στο νέο κατάστημα λειτουργεί τμήμα με ολόφρεσκα προϊόντα μαναβικής και τμήμα κρεοπωλείου με ιδιαίτερη ποικιλία κρεατικών και σύντομα και κρεατοσκευασμάτων καθημερινής τροφοδοσίας. Επιπλέον, λειτουργεί τμήμα έτοιμου φαγητού με ξεχωριστές γευστικές προτάσεις και αρτοπωλείο με φρεσκοψημένο ψωμί, τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών με πλούσια ποικιλία και μόλις επιτρέψουν οι συνθήκες θα λειτουργήσει ένας υπέροχος παιδότοπος.

«Η παρουσία του Μασούτη στο Ίλιον ξεκίνησε δυναμικά με πολλές προσφορές και δώρα και μια νέα εμπειρία αγοράς που μπορεί να αποκτήσει κανείς με άνεση και ασφάλεια», καταλήγει η ανακοίνωση.