Skip to main content

Νέο κατάστημα της Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ στη Σίνδο Θεσσαλονίκης

Το νέο κατάστημα της εταιρείας στη Βόρεια Ελλάδα εκτείνεται σε 870 τ.μ. για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της γύρω περιοχής.

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου της, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, εγκαινιάζοντας ένα νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Σίνδο, μετρώντας πλέον συνολικά 68 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το νέο κατάστημα της εταιρείας στη Βόρεια Ελλάδα, στην περιοχή της Σίνδου, εκτείνεται σε 870 τ.μ. και έρχεται να «συναντήσει» τις ανάγκες των πελατών στις γύρω περιοχές με την παροχή μίας νέας αγοραστικής εμπειρίας, ενισχύοντας παράλληλα την τοπική κοινωνία, την οικονομία και την ανάπτυξη της περιοχής με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.



Το κατάστημα ακολουθεί το One Stop Shop concept της εταιρείας και δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί άμεσα τις λειτουργικές ανάγκες της βιομηχανίας και των επιχειρήσεων που εδρεύουν στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και τις ανάγκες ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης των εγκαταστάσεων τους. Ταυτόχρονα, καλύπτει και τις απαιτήσεις όλων των νέων εγκαταστάσεων παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων, λύσεων διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας από κορυφαίους διεθνείς προμηθευτές.



Κύριος στόχος της ΚΑΥΚΑΣ αποτελεί η ικανοποίηση όλων των σύγχρονων και απαιτητικών αναγκών, η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της ΚΑΥΚΑΣ στη Σίνδο είναι έτοιμο να προσφέρει τεχνικές συμβουλές μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊοντικών επιλογών και να καθοδηγήσει όλους τους επισκέπτες στην επιλογή της βέλτιστης λύσης. Τέλος, όλοι οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά μέσω του www.kafkas.gr και να επιλέγουν την υπηρεσία Click & Collect για πιο ασφαλείς συναλλαγές και ακόμη πιο γρήγορη εξυπηρέτηση!



Πληροφορίες σχετικά με το κατάστημα:

Διεύθυνση:  ΒΙΠΕ ΣΙΝΔΟΥ, ΟΤ56Γ Γοργοποτάμου, Σίνδος Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 57022
Τηλέφωνο:  2310723711
Email:  sindos@kafkas.gr
Ωράριο καταστήματος:  Δευτέρα – Παρασκευή: 07:00-18:00    Σάββατο: 07:30-14:00

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας. Με το σύγχρονο δίκτυο των 68 καταστημάτων της σε Ελλάδα και Κύπρο, το Τμήμα Διαχείρισης & Εξυπηρέτησης Μεγάλων Β2Β πελατών, τα εξειδικευμένα τμήματα Φωτισμού, ICT, Ενεργειακών Λύσεων, Βιομηχανίας, Ναυτιλίας και Διαχείρισης Έργων και τις δυο Κατασκευαστικές μονάδες Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων προϊόντων και λύσεων προς τους πελάτες της. Η πολυετής εμπειρία της Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ στον χώρο (πάνω από 40 χρόνια), η συμμετοχή της στα περισσότερα έργα που αφορούν νέες εγκαταστάσεις αλλά και ανακαινίσεις/αναβαθμίσεις ιδιωτικών και δημόσιων χώρων και υποδομών, την καθιστούν σημείο αναφοράς για την αγορά που δραστηριοποιείται.