Skip to main content

Νέο και πετυχημένο Brainstorming Game για το Embryolab

Το Brainstorming Game ή αλλιώς διαδικασία τεχνικής δημιουργικής σκέψης πυροδότησε τη δημιουργία πολλών και ουσιαστικών ιδεών.

Με ιδιαίτερα θετική διάθεση τα στελέχη της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Embryolab, υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις τους την Τετάρτη 22 Μαΐου, τρεις εξαιρετικές ομάδες μελών -στελέχη και επιχειρηματίες- του Marketing Club, όπου πραγματοποιήσαν ένα ακόμη πρωτοποριακό Brainstorming, με θέμα: «Συντήρηση Γονιμότητας για τη σύγχρονη γυναίκα».

Στο ήρεμο και οικείο περιβάλλον του Embryolab, που ευνοεί την έμπνευση και τη δημιουργία ιδεών, τα συμμετέχοντα μέλη του Marketing Club και στελέχη της εταιρείας, συνεργάστηκαν με κοινό στόχο την αποτελεσματική στρατηγική προώθησης της υπηρεσίας «Συντήρησης Γονιμότητας» ως βασικό ανθρώπινο δικαίωμα και αξία, πλαισιώνοντας το με σύγχρονες τεχνικές marketing, ώστε να γίνει η υπηρεσία κατανοητή και προσβάσιμη σε περισσότερες γυναίκες.


Το Brainstorming Game ή αλλιώς διαδικασία τεχνικής δημιουργικής σκέψης, που  στην ουσία είναι μία πρωτότυπη τεχνική που βοηθάει στη συλλογή δημιουργικών λύσεων και στην παραγωγή ριζοσπαστικών και πρωτότυπων ιδεών, για την επίλυση ενός προβλήματος με την ανάδειξη της αποκλίνουσας σκέψης,  πυροδότησε τη δημιουργία πολλών και ουσιαστικών ιδεών ως προς την τακτική, αλλά και τη στρατηγική τοποθέτηση της υπηρεσίας που προσφέρει το Embryolab.  


Με κεντρικό άξονα την επιχειρησιακή κουλτούρα και το όραμα  της εταιρείας, και μετά τις σύντομες και περιεκτικές ομιλίες των κ. Δημήτρη Νικολαΐδη, Γενικού Διευθυντή του Embryolab και της κ. Αλεξίας Χατζηπαρασίδου, Sr. Κλινικής Εμβρυολόγου, Διευθύντριας Εργαστηρίων Embryolab, Συνιδρύτριας Embryolab Academy, οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν τη διαδικασία του καταιγισμού ιδεών!

Ακολούθησε Cocktail Networking ανάμεσα σε δημιουργικούς ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη ζωή και την επικοινωνία!