Skip to main content

Νέο κέντρο αιμοληψίας δυτικής Θεσσαλονίκης στους Αμπελόκηπους

Από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου έως και το Σάββατο 6 Ιουνίου 2020 η λειτουργία του Κέντρου Αιμοληψίας θα μεταφερθεί στο ΚΑΠΗ Μενεμένης. Δείτε τα ωράρια.

Νέο κέντρο αιμοληψίας δυτικής Θεσσαλονίκης θα λειτουργεί από τη Δευτέρα 11 Μαΐου έως και το Σάββατο 30 Μαΐου 2020 στο κτήριο του Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων (Ελευθερίας και 28ης Οκτωβρίου, Αμπελόκηποι), όπως ανακοίνωσε ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με τη Ν.Υ. Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου».

Το ωράριο θα είναι το εξής:

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη : 12:00-19:00
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 8:30-14:00

Από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου έως και το Σάββατο 6 Ιουνίου 2020 η λειτουργία του Κέντρου Αιμοληψίας θα μεταφερθεί στο ΚΑΠΗ Μενεμένης (Έλλης Αλεξίου 10, Μενεμένη) με το εξής ωράριο:

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη : 12:00-19:00
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 8:30-14:00

Το Κέντρο Αιμοληψίας λειτουργεί ανεξάρτητα από τράπεζες αίματος των δήμων και δημιουργήθηκε σαν προσωρινή δομή για την εξυπηρέτηση όλων των δημοτών και κατοίκων δήμων όλης της δυτικής Θεσσαλονίκης.
«Ας μην ξεχνάμε ότι η δωρεά αίματος, ιδιαίτερα σήμερα στις κρίσιμες στιγμές που ζούμε, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες κινήσεις προσφοράς προς το συνάνθρωπό μας. Ας γίνουμε εθελοντές αιμοδότες. Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε τις αποστάσεις, φοράμε μάσκα, πλένουμε τα χέρια μας και  βγαίνουμε για να δώσουμε αίμα», καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου.