Skip to main content

Νέο μήνυμα Βέλεθ: Να πανηγυρίσουμε κάτι μεγάλο με τον Άρη

Ο Ισπανός αμυντικός ξεκαθάρισε σε ανάρτησή του ότι αυτός που αποφασίζει για το μέλλον του είναι ο ίδιος και η οικογένειά του

Μήνυμα για όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την υπόθεσή του με τον Άρη έστειλε μέσω διαδικτύου ο Φραν Βέλεθ.

Ο Ισπανός αμυντικός ξεκαθάρισε ότι αυτός που αποφασίζει για το μέλλον του είναι ο ίδιος και η οικογένειά του.

Τόνισε επίσης ότι ψάχνει ένα πρότζεκτ που θα του επιτρέπει να έχει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του.

Κατέληξε λέγοντας ότι ο Άρης θα είναι πάντα το σπίτι του και πως ελπίζει να πανηγυρίσει κάτι σπουδαίο τη φετινή σεζόν, «φωτογραφίζοντας» την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Φραν Βέλεθ:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω για τις τελευταίες πληροφορίες για το μέλλον μου. Κανείς άλλος αλλά εγώ και η οικογένειά μου είμαστε αυτοί που θα αποφασίσουμε για το μέλλον μου και που θα πάω η δε θα πάω γιατί είναι η δική μου ζωή. Δεν νομίζω ότι κάνω κάτι λάθος, έχω ήδη αποδείξει την αφοσίωσή μου στον Άρη αυτόν τον 1,5 χρόνο. Αν έχει έρθει η ώρα για μια αλλαγή, είναι γιατί σκέφτομαι το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου. Και αυτό δε σημαίνει ότι θα γυρίσω στην Ισπανία αλλά θα ψάξω για ένα πρότζεκτ που θα με ενθουσιάζει και θα μου επιτρέψει να απολαύσω περισσότερο την οικογένειά μου. Μπορεί να υπήρχαν μέρες που έκανα λάθη, άλλες που δεν έκανα αλλά πάντα θα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για τον σύλλογο όπως έκανα μέχρι τώρα. Είμαστε άνθρωποι και άλλοτε κάνουμε λάθη και άλλοτε είμαστε πετυχημένοι. Οποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, δεν ξέρει πώς λειτουργεί η ζωή. Ξεκαθαρίζω ότι ο Άρης θα είναι για πάντα το σπίτι μου και θα ήθελα να απολαύσω πολλά παραπάνω χρόνια εδώ. Γι αυτό και ελπίζω να πανηγυρίσουμε κάτι σπουδαίο με αυτό το σπουδαίο κλαμπ»