Skip to main content

Νέο μπαράζ συσκέψεις με Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - Τι ζήτησε από Βιεϊρίνια

Συσκέψεων συνέχεια στις τάξεις του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης κρατά σε εγρήγορση τους επιτελείς του Δικεφάλου του Βορρά.

Μόνο ανεκμετάλλευτο δεν περνάει το τελευταίο διάστημα για τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται σε μια διαρκή επικοινωνία μαζί τους, πραγματοποιώντας σειρά τηλεδιασκέψεων.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο Ιβάν Σαββίδης συζήτησε με τους Γκαγκάτση, Γκοντσάρεβα και Κυριάκο για τις εξελίξεις σε προπονητικό κέντρο και γήπεδο Νέας Τούμπας, θέλοντας να μάθει ποιες ήταν οι πρώτες κινήσεις που έγιναν δεδομένου πως έχει ζητήσει να «τρέξουν» και τα δύο ζητήματα προκειμένου να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός για τις εγκαταστάσεις έως το τέλος της καραντίνας.

Από την άλλη, σύμφωνα με το sdna.gr, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ζήτησε να σημειωθούν ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε ο Δικέφαλος να ενισχύσει το δέσιμο με τον κόσμο του, αντιλαμβανόμενος απόλυτα ότι αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της «ασπρόμαυρης» οικογένειας. Στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τους οικογενειακούς δεσμούς ανάμεσα στην ομάδα και τον κόσμο μέσω των σύγχρονων μορφών επικοινωνίας.

Παράλληλα, ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε επίμονα και έκανε σαφές να μη χάνεται ούτε μια μέρα στον σχεδιασμό και καθημερινά να καταγράφονται οι εξελίξεις.

Όσα συζητήθηκαν με Βιεϊρίνια

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ τα είπε και με τον αρχηγό του Δικεφάλου, Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τον οποίο συζήτησε όλα τα ζητήματα της τρέχουσας καθημερινότητας των ποδοσφαιριστών, ζητώντας από εκείνον να μεταφερθούν τυχόν αιτήματα που προκύπτουν από ποδοσφαιριστές αυτήν τη ιδιαίτερη περίοδο του εγκλεισμού.

Ανάλογη συζήτηση θα γίνει με όλους τους αρχηγούς και με το σύνολο των ποδοσφαιριστών.