Skip to main content

Νέο πενταετές πρόγραμμα για το λιμάνι του Πειραιά

Μέχρι τον Ιούνιο θα είναι έτοιμη η προβλήτα 1, όπως τόνισε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ, κ. Γιώργος Ανωμερίτης.
Πενταετές πρόγραμμα για την ανάπτυξη του λιμανιού του Πειραιά καταρτίζει η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, όπως τόνισε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ, κ. Γιώργος Ανωμερίτης.

Σεό,τι αφορά στα προβλήματα με τους εργαζόμενους ο κ. Ανωμερίτης υπογράμμισε ότι γίνεταιδιάλογος. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε, τόνισε, από το γεγονός ότι δενήταν έτoιμη η προβλήτα 1 τη στιγμή που παραχωρήθηκε στην COSCO ηπροβλήτα 2. Πρόσθεσε ότι μέχρι τον Ιούνιο θα είναι έτοιμη η προβλήτα 1, ενώ για το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου σημείωσε ότι θα αναβληθεί για έξιμήνες.

Ο κ. Ανωμερίτης υπογράμμισε ακόμη ότι τα πάντα γίνονται με σεβασμό στο περιβάλλον, ενώ γνωστοποίησε ότι ζήτησε να εξεταστεί πάλι η μελέτη για υπερυψωμένα περιφερειακά τραμ στον Πειραιά.

Στο μεταξύ, κατά τη γενική συνέλευση των μετόχων της ΟΛΠ ΑΕ ορίστηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού με την εξής σύνθεση: Γιώργος Ανωμερίτης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Μουστάκης Νίκος, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και εκτελεστικά μέλη οι Παπαηλίας Νίκος, Ζησιμόπουλος Αγγελος, Κορρές Αλκης, Τσιρίδης Γιώργος,Γεωργίου Βασίλης, Μουστάκη Ειρήνη, Φασούλας Παναγιώτης, ΜπαλαμπανίδηςΕυστράτιος, Νουχουτίδης Γεώργιος. Ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη είναι οι κκ Παπαδόπουλος Γιώργος και Νάκης Νικόλαος.