Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019
x

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑΣ ΕΞΟΔΟΥ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΟΤΕ

Πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου εξετάζει η διοίκηση του Ομίλου ΟΤΕ χωρίς όμως να έχει ληφθεί τελική απόφαση, όπως είπε ο πρόεδρος του Ομίλου.

Πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου εξετάζει η διοίκηση του Ομίλου ΟΤΕ χωρίς όμως να έχει ληφθεί τελική απόφαση.

Σύμφωνα, με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ, ο οποίος μίλησε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης για την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του Α' τριμήνου του 2015, η επεξεργασία μιας τέτοιας κίνησης είναι στο αρχικό στάδιο, καθώς προχωρούν σε εκτιμήσεις και υπολογισμούς για τα οφέλη που θα προκύψουν στην περίπτωση αυτή.

Πάντως ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση που προχωρήσει θα είναι μικρότερη σε αριθμό από τα προηγούμενα προγράμματα, ενώ σε ότι αφορά τα κίνητρα θα είναι αντίστοιχα με τα κίνητρα του 2013. Σημειώνεται ότι στο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου στο τέλος του 2013 συμμετείχαν 1.827 εργαζόμενοι.

Όσον αφορά την εξαγορά της NOVA, επί του παρόντος τηρούν στάση αναμονής λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας τονίζοντας ότι προτιμούν να είναι «συνετοί».

Τέλος, σε ό,τι αφορά την εξαγορά της Romtelecom η ηγεσία του ΟΤΕ άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ενώ τόνισε ότι η ρουμανική κυβέρνηση θα λάβει την τελική απόφαση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ