Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019
x

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΟ CITY COLLEGE

Σκοπός του νέου προγράμματος του CITY College, είναι να προσφέρει εξειδικευμένη γνώση στον παγκοσμίως ανερχόμενο κλάδο του Τουρισμού.

Νέο πρόγραμμα σπουδών στην Διοίκηση Ξενοδοχειακών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας ξεκινά από το Τμήμα Επιστημών Διοίκησης και Οικονομικών του CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield.

Σκοπός του νέου προγράμματος είναι να προσφέρει εξειδικευμένη γνώση στον παγκοσμίως ανερχόμενο κλάδο του Τουρισμού.

To νέο πρόγραμμα του Κολεγίου CITY College, BA (Hons) in Business Studies (Hotel and Hospitality) έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας προκειμένου να εξοπλίσει τους αποφοίτους με ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, γνώση, δεξιότητες κι εμπειρίες που θα τους επιτρέψουν να καλύψουν σπουδαίες οργανωτικές θέσεις σε κορυφαίες τουριστικές επιχειρήσεις, ιδιωτικούς ή δημόσιους οργανισμούς και επιχειρήσεις του ευρύτερου τουριστικού τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το πρόγραμμα σπουδών συνδυάζει ισορροπημένα την θεωρία με την πράξη. Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, οι φοιτητές θα αναπτύξουν τόσο μέσω της διδασκαλίας όσο και κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους στο τελευταίο εξάμηνο, δεξιότητες και γνώσεις απαραίτητες για την επαγγελματική τους εξέλιξη και σταδιοδρομία.

Ο Δρ Δημήτριος Νικολαΐδης, Διευθυντής Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών του Κολεγίου, είπε:

«Το νέο πρόγραμμα ανοίγει δρόμους για μια δυναμική καριέρα στον τουρισμό, εξοπλίζοντας τους αποφοίτους μας με όλα τα απαραίτητα εφόδια: βαθιά γνώση του αντικειμένου, ειδικές δεξιότητες διοίκησης, αποτελεσματική επικοινωνία, εξοικείωση με τεχνολογίες αιχμής, αναλυτική και κριτική σκέψη, στοχοθέτηση και οργανωτικές ικανότητες. Οι φοιτητές μας, μέσα από μια σειρά προσεκτικά σχεδιασμένων μαθημάτων που περιλαμβάνουν διαλέξεις, εργαστήρια, προσομοιώσεις, workshops και περιπτώσεις μελέτης, είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση που θα τους παρουσιαστεί».

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι τελειόφοιτοι αποκτούν διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο από ένα από τα 100 καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο, το Πανεπιστήμιο του  Sheffield (28ο στην Ευρώπη, 80ο στον κόσμο - Κατάταξη QS, 2015-16).
 
To πρόγραμμα ολοκληρώνεται είτε σε τρία χρόνια (στα αγγλικά) είτε σε τέσσερα χρόνια (2 στα ελληνικά και 2 στα αγγλικά).

Το CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield ακολουθεί πιστά το βρετανικό σύστημα ανώτατης εκπαίδευσης και τα υψηλά ποιοτικά κριτήρια του Πανεπιστημίου του Sheffield. Μέσα σε ένα διεθνές ακαδημαϊκό περιβάλλον, σε ένα campus στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με άρτια καταρτισμένο ακαδημαϊκό προσωπικό, η εκπαιδευτική εμπειρία στο Κολέγιο είναι πραγματικά μοναδική.

Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Ξενοδοχειακών Μονάδων

Σε μεταπτυχιακό επίπεδο στον κλάδο της Διοίκησης Ξενοδοχειακών Μονάδων το Τμήμα Επιστημών Διοίκησης και Οικονομικών του CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield προσφέρει το πρόγραμμα Msc in Hotel and Tourism Management.

Λίγα λόγια για το CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield

Το CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield προσφέρει στη Θεσσαλονίκη για πάνω από είκοσι χρόνια τα προγράμματα του κορυφαίου βρετανικού Πανεπιστημίου του Sheffield σε Έλληνες και ξένους φοιτητές της Νοτιανατολικής Ευρώπης. Συγκεκριμένα προσφέρει πτυχιακά προγράμματα (Bachelors) και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Masters) στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών, της Πληροφορικής, της Ψυχολογίας και της Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Οι απόφοιτοι αποκτούν με την ολοκλήρωση των σπουδών τους το πτυχίο του Πανεπιστημίου του Sheffield, ενός από τα καλύτερα 100 πανεπιστήμια του κόσμου. Σήμερα στο CITY College στη Θεσσαλονίκη φοιτούν φοιτητές από πάνω από 20 χώρες. Το Κολλέγιο εκτός από τη Θεσσαλονίκη, προσφέρει τα προγράμματα του βρετανικού πανεπιστημίου και σε χώρες του εξωτερικού, δίνοντας τη δυνατότητα στους ξένους φοιτητές να σπουδάσουν σε ένα κορυφαίο Πανεπιστήμιο στη χώρα τους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ