Skip to main content

Νέο «στοίχημα» για τον ΟΛΘ

«Ρότα» για την επίτευξη τεσσάρων στόχων, που αφορούν -μεταξύ άλλων- την ταχεία έναρξη της επέκτασης της 6ης προβλήτας και την ανάπτυξη κέντρου logistics, έχει χαράξει η νέα διοίκηση του ΟΛΘ.
«Ρότα» για την επίτευξη τεσσάρων στόχων, που αφορούν -μεταξύ άλλων- την ταχεία έναρξη της επέκτασης της 6ης προβλήτας και την ανάπτυξη κέντρου logistics σε έκταση 300 στρεμμάτων, έχει χαράξει η νέα διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ).

Θέτει επίσης ως προτεραιότητα την ανάκτηση των χαμένων φορτίων των τελευταίων χρόνων (μέσω της επαναπροσέγγισης των πελατών του ΟΛΘ, που γύρισαν πλάτη στο λιμάνι) και την αξιοποίηση του ακίνητης περιουσίας του Οργανισμού.

Οι στόχοι της νέας διοίκησης, καθώς και οι δυνατότητες και οι προοπτικές του λιμανιού της Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστούν στο περίπτερο της ΟΛΘ ΑΕ, στα «Ποσειδώνια 2010», τη μεγαλύτερη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση του πλανήτη, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 7-11 Ιουνίου. Τα φετινά «Ποσειδώνια» αναπτύσσονται σε έκταση 30.000 τμ στον Πειραιά και θα φιλοξενήσουν 1.800 εκθέτες από 86 χώρες. Αναμένεται να τα επισκεφτούν 17.000 Έλληνες και ξένοι επαγγελματίες και παράγοντες του ευρύτερου «κύκλου της θάλασσας».