Skip to main content

Νέο ταξίδι για Νασούτι

Το «μεγάλο» κόλπο προκειμένου να κρατήσουν στη Θεσσαλονίκη τον Κριστιάν Νασούτι, ετοιμάζονται να κάνουν οι ιθύνοντες του Άρη. Νέο ταξίδι στην Αργεντινή για τον παίκτη θα γίνει σε λίγες ημέρες. «Εξαιρε
Το «μεγάλο» κόλπο προκειμένου να κρατήσουν στη Θεσσαλονίκη τον Κριστιάν Νασούτι, ετοιμάζονται να κάνουν οι ιθύνοντες του Άρη. Νέο ταξίδι στην Αργεντινή για τον παίκτη θα γίνει σε λίγες ημέρες. «Εξαιρετικός ο Τσεσνάουσκις», τόνισε ο Δασκαλάκης.

Αν τα δημοσιεύματα που λαμβάνουν χώρα στον λατινικό Τύπο τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με το μέλλον του Κριστιάν Νασούτι αποδειχθούν αληθινά τότε ο Γιάννης Κόντης ή ο Αντόνιο Καλσάδο θα μεταβούν στο Μπουένος Άιρες για να συναντηθούν με τους ιθύνοντες της Ρίβερ Πλέιτ και να κλείσουν τη συμφωνία μία και καλή για την ομάδα.

Η πρόταση για την απόκτηση του παίκτη, θα είναι της τάξης των 250.000 δολαρίων συν μπόνους τον Κάρλος Αράνο. Όπως γίνεται αντιληπτό, εντός της εβδομάδας το θέμα θα έχει διευθετηθεί και αναλόγως με την εξέλιξη του τότε οι άνθρωποι της ομάδας, θα κινηθούν με γνώμονα το συμφέρον των «κίτρινων».

«Εξαιρετικός για τον Άρη»

Με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, ο πρώην πλέον συμπαίκτης του στον Εργοτέλη, Σήφης Δασκαλάκης.

«Νομίζω ότι ο Άρης έχει κάνει μια πολύ καλή επιλογή με τον Ντεϊβίντας. Θα βοηθήσει πολύ από το δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Διαθέτει τρομερή κάθετη πάσα και του αρέσει να αξιοποιεί τους συμπαίκτες του. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ήταν δεύτερος στις ασίστ στο πρωτάθλημα και με τους επιθετικούς που διαθέτει ο Άρης θα κάνει θαύματα. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα με την εξωαγωνιστική συμπεριφορά του. Είναι άριστος επαγγελματίας, οικογενειάρχης και έρχεται πάντα πρώτος στις προπονήσεις. Η διαδρομή του ήταν από το γήπεδο στο σπίτι και το αντίστροφο. Είναι, επίσης, πολύ κοινωνικός άνθρωπος και ευχάριστος στη συναναστροφή με τους συμπαίκτες του. Από κάθε άποψη, πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή για τον Άρη», τόνισε.

Δε θέλει Νταντί ο Άρης

Κανένα θέμα δεν υπάρχει με τον Άρη και τον επιθετικό της Οσασούνα, Νταντί, αφού ο ποδοσφαιριστής από την Βενεζουέλα απασχόλησε μόνο «φιλολογικά» τους «κίτρινους» χωρίς να πείσει ότι είναι κάτι ιδιαίτερο, ενώ έχει και αρκετά βεβαρημένο ιατρικό παρελθόν.

Μπορεί ο μάνατζερ του Πορτογάλου φορ Ντάντι να έκανε λόγο για ενδιαφέρον του Άρη για τον πελάτη του, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι  ο επιθετικός της Οσασούνα προτάθηκε και εξετάστηκε, δεν απασχόλησε περισσότερο τους «κίτρινους», αφού έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ισπανικό σύλλογο, ενώ οι πολλοί τραυματισμοί που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια τον έχουν φέρει πίσω από πλευράς αγωνιστικής κατάστασης.

Παράλληλα μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις σειρά παίρνει, ίσως και σήμερα ο Νίκος Λαζαρίδης, ενώ θα ακολουθήσουν οι Κώστας Μενδρινός και Μάρκος Βελλίδης.