Skip to main content

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του Ζακ Κωστόπουλου

Κείτεται αιμόφυρτος στον πεζόδρομο και δείχνει να έχει χάσει τις αισθήσεις του - Αστυνομικός τον κλοτσάει, ενώ άλλοι επιχειρούν να περάσουν χειροπέδες

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από την υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου έξω από το κοσμηματοπωλείο έφερε στο φως της δημοσιότητας η ηλεκτρονική έκδοση της Εφημερίδας των Συντακτών, που φέρεται να έφτασε στα χέρια της από αυτόπτη μάρτυρα.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο με κινητό τηλέφωνο και έχει διάρκεια ένα λεπτό και επτά δευτερόλεπτα. Απεικονίζει τις στιγμές αμέσως μετά τον αφοπλισμό του άνδρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Κωστόπουλος έχει ήδη χάσει τις αισθήσεις του, το κεφάλι του είναι μπανταρισμένο και μες στα αίματα και το πρόσωπό του έχει μπλαβιάσει.

«Τουλάχιστον 8 αστυνομικοί έχουν πέσει από πάνω του ώστε να τον συλλάβουν - ένας κρατάει κλομπ. Ηδη από το πέμπτο δευτερόλεπτο ένας αστυνομικός φαίνεται να κρατάει με γυμνά χέρια το μαχαίρι - το θεωρούμενο ως πειστήριο του εγκλήματος», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ένας από τους αστυνομικούς φαίνεται στο βίντεο να κλοτσάει τον Ζακ Κωστόπουλο στα οπίσθια. Ολη αυτή την ώρα ο νεαρός δεν φέρνει καμία αντίσταση. Αντίθετα, φαίνεται να μην έχει τις αισθήσεις του και κείτεται στον πεζόδρομο, ανάμεσα σε τέσσερις αστυνομικούς που προσπαθούν να του περάσουν χειροπέδες, ενημερώνοντας παράλληλα το Κέντρο.

Δείτε το βίντεο: