Skip to main content

Νέα βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Βουλή - Σοκαριστικά πλάνα

Το τροχαίο φαίνεται μέσα από τρεις διαφορετικές κάμερες, με την σύγκρουση να διακρίνεται καρέ-καρέ, όπως και η αντίδραση των μαρτύρων.

Νέο σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο έξω από τη Βουλή, που στοίχησε τη ζωή στον 23χρονο Ιάσονα έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο προβλήθηκε στο Mega και το τροχαίο φαίνεται μέσα από τρεις διαφορετικές κάμερες, με την σύγκρουση να διακρίνεται καρέ-καρέ, όπως και η αντίδραση των μαρτύρων του σοκαριστικού τροχαίου.

Σύμφωνα με το βίντεο, το υπηρεσιακό όχημα της Ντόρας Μπακογιάννη φτάνει στη Βασιλίσσης Σοφίας και ετοιμάζεται να στρίψει αριστερά για να εισέλθει στη Βουλή από την πλαϊνή είσοδο.

Στο ρεύμα ανόδου διέρχονται κανονικά τα οχήματα, ενώ ο οδηγός ταξί κόβει ταχύτητα για να αφήσει το υπηρεσιακό όχημα να περάσει. Αυτό στρίβει και σταματά μπροστά στην μπάρα που είναι κατεβασμένη.

Τότε, ο 23χρονος με τη μηχανή του δεν προλαβαίνει να αντιδράσει και η μοτοσικλέτα καρφώνεται στο πίσω πλαϊνό μέρος του υπηρεσιακού αυτοκινήτου και ο οδηγός εκσφενδονίζεται στον αέρα. Το κράνος του βγαίνει και ο 23χρονος καταλήγει λίγα μέτρα πιο κάτω χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο αστυνομικός που βρίσκεται κοντά στην πύλη, πιάνει το κεφάλι του και οι περαστικοί στο απέναντι πεζοδρόμιο από την είσοδο της Βουλής έχουν σαστίσει. Κρατούν το κεφάλι τους και βάζουν τα χέρια τους μπροστά στα μάτια γιατί δεν αντέχουν να αντικρίσουν τον νεαρό.

Όπως φαίνεται στην εικόνα ο συνοδηγός κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, κοιτάζει την κατεστραμμένη μηχανή και πηγαίνει προς τον 23χρονο που βρίσκεται στην άσφαλτο. Κρατά το κεφάλι του και ύστερα επιστρέφει προς την είσοδο και μαζί με τον οδηγό πηγαίνουν προς τον φύλακα.