Skip to main content

Νέο χτύπημα περιμένει ο Παπαγεωργόπουλος

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εκτίμησε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξει και ένα καινούργιο χτύπημα στο δήμο, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι «τα γνωστά κέντρα δεν θα πετύχουν το σκοπό τους».
Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μετά την απόφαση του υπουργείου οικονομικών για τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στο δήμο. Έκανε λόγο για προεκλογικές σκοπιμότητες και  σχεδιασμό από τα γνωστά κέντρα, τα οποία δεν κατονόμασε, για την άλωση του Δήμου, όπως είπε.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Tύπου ο κ. Παπαγεωργόπουλος τόνισε η κυβέρνηση περιέπεσε σε ένα ακόμη λάθος. Αγνόησε, όπως είπε, ότι εδώ και 2,5 χρόνια διενεργούνται έλεγχοι στα ταμεία του δήμου από την ελληνική δικαιοσύνη και από την Θ΄ ΔΟΥ. «Η Κυβέρνηση στοχοποιεί το δήμο Θεσσαλονίκης και πάλι, τρεισήμισι μήνες πριν τις Δημοτικές Εκλογές και διατάσσει και νέο έλεγχο» υπογράμμισε.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε οικονομικά εύρωστο το δήμο και ότι είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, «δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ», όπως είπε, και έχει  12,5 εκατομμύρια ευρώ στο Ταμείο του.

Τέλος, ο κ. Παπαγεωργόπουλος εκτίμησε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξει και ένα  καινούργιο χτύπημα στο δήμο, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι «τα γνωστά κέντρα δεν θα πετύχουν το σκοπό τους».