Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020
x

ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ MLS Ο ΝΑΡΚΙΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ αναλαμβάνει CEO και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της MLS Πληροφορική ΑΕ

Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου και εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της MLS Πληροφορική ΑΕ αναλαμβάνει ο Νάρκισος (Νάσσος) Γεωργιάδης, με ισχύ από χθες 2 Ιουνίου 2020, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Υπό τον νέο του ρόλο, θα έχει τη συνολική ευθύνη για τη στρατηγική και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας.

Σύμφωνα με την MLS, ο Νάσσος Γεωργιάδης διαθέτει εμπειρία άνω των 20 ετών στη διοίκηση μεγάλων βιομηχανικών και εμπορικών επιχειρήσεων. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων σε πολυεθνικούς και εισηγμένους ομίλους, με έδρα την Ελλάδα, τη Γερμανία και την Ιταλία, όπως εταιρείες του ομίλου Daimler, Όμιλος Ελληνική Υφαντουργία και τελευταία στην ΕΥΑΘ ΑΕ. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, έχει εκπονήσει και υλοποιήσει με επιτυχία πολλά σημαντικά προγράμματα στρατηγικής και εταιρικού μετασχηματισμού για διεθνείς ομίλους και κυβερνήσεις σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική.

«Με την προσθήκη του κ. Γεωργιάδη, ενισχύεται σημαντικά η διοικητική ομάδα της εταιρείας», αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση και επισημαίνει πως εκτελεστικός πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της MLS Πληροφορική παραμένει ο ιδρυτής της, Ιωάννης Καματάκης, ο οποίος «θα συνεχίζει να στηρίζει την εταιρεία και τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο, με εστίαση σε ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών».

Ο Νάσσος Γεωργιάδης, νέος διευθύνων σύμβουλος της MLS, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά αλλά και μεγάλη πρόκληση που αναλαμβάνω το ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου στην MLS με στόχο τον μετασχηματισμό της εταιρίας και την περαιτέρω ανάπτυξη της. Προσωπικά, πιστεύω πολύ στις προοπτικές της MLS. Για να τις πραγματοποιήσουμε, αναγκαία στοιχεία είναι η δρομολόγηση ενός συνολικού σχεδίου σταθεροποίησης, η επιτάχυνση της ικανότητας διάθεσης καινοτόμων προϊόντων και νέων τεχνολογιών στους πελάτες μας και η εφαρμογή υψηλών προτύπων διοίκησης σε όλα τα επίπεδα. Με καθαρή εστίαση στη στρατηγική μας, μπορούμε να επιτύχουμε σε αυτή την αποστολή, προς όφελος των μετόχων, των εργαζομένων, των ομολογιούχων, των πελατών και των συνεργατών της MLS».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ