Skip to main content

Νέος διευθυντής της Emirates Airlines Ελλάδας ο Terence Flynn

«Νιώθω ευτυχής για τη θέση μου ως Νέος Γενικός Διευθυντής της Emirates στην Ελλάδα.Ο κλάδος των αερομεταφορών δέχεται πρωτοφανείς αλλαγές και θεωρώ ότι είμαι τυχερός που ηγούμαι μία από τις πιο επιτυχ
Καθήκοντα νέου γενικού διευθυντή Ελλάδος της Emirates Airlines αναλαμβάνει ο Terence Flynn.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας ο κ. Flynn εντάχθηκε στο δυναμικό της Emirates Airline το 2006 στη θέση του Commercial Business Development Manager (Διευθυντής Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης) για την Αφρική και την Αμερική με έδρα το Ντουμπάι, έχοντας επαγγελματική προϋπηρεσία στην Qantas Airways από το 1982 σε διάφορες διοικητικές θέσεις.

Ο κ. Flynn δήλωσε: «Νιώθω ευτυχής για τη θέση μου ως Νέος Γενικός Διευθυντής της Emirates στην Ελλάδα. Τη συγκεκριμένη περίοδο ο κλάδος των αερομεταφορών δέχεται πρωτοφανής αλλαγές και θεωρώ ότι είμαι τυχερός που ηγούμαι μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες, αυτής της Αθήνας. Οι άνθρωποι, το φαγητό και ο καιρός στην Ελλάδα είναι θαυμάσια» είπε ο κ. Flynn.

Επιπλέον πρόσθεσε: «Η προτεραιότητα μας για το άμεσο μέλλον είναι να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες εναλλακτικές στους επιβάτες που ταξιδεύουν είτε για επιχειρηματικούς είτε για λόγους αναψυχής ανάμεσα στις δύο πόλεις (Αθήνα και Ντουμπάι) και να καθιερωθεί η Emirates ως ο βασικός αερομεταφορέας από την Ελλάδα προς προορισμούς στην Μέση & Άπω Ανατολή και την Ωκεανία. Επεκτείνουμε την δέσμευσή μας στην Ελλάδα, αυξάνοντας σημαντικά τις επιλογές των πελατών μας μέσω Ντουμπάι, δημιουργώντας νέες εξαιρετικές διασυνδέσεις με πολλούς προορισμούς τους δικτύου συμπεριλαμβανομένων της Ινδίας, της Κίνας, της Αυστραλίας και βεβαίως της Νοτίου Αφρικής.

Ο Terence Flynn είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου New South Wales του Σύδνεϋ, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στις Βιομηχανικές Σχέσεις και τις Πολιτικές Επιστήμες και Πτυχίο στα Οικονομικά. Επίσης διαθέτει αριθμό διπλωμάτων στο Μάρκετινγκ, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στη Βιομηχανική Μηχανική και στη Συντήρηση Εμπορικών Αεροσκαφών από το George Technical College και το Sydney Technical College στην Αυστραλία. Ο κύριος Flynn είναι παντρεμένος και έχει 3 γιούς.

Ο κύριος Nick Rees, ο προηγούμενος Γενικός Διευθυντής, ο οποίος επιτυχημένα κατείχε τη θέση τα τελευταία 4 χρόνια, έχει διοριστεί Γενικός Διευθυντής για την Σιγκαπούρη και το Μπρουνέι.