Skip to main content

Νέος φυσικός χλοοτάπητας στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Σταυρούπολης

Αναβαθμίζονται οι εγκαταστάσεις του γηπέδου και ιδιαίτερα ο αγωνιστικός χώρος που ήταν ιδιαίτερα καταπονημένος στο σύνολο της έκτασης του χλοοτάπητα.

Το γήπεδο ποδοσφαίρου της Σταυρούπολης που γειτνιάζει με το δημαρχείο Παύλου Μελά, ξανασυστήνεται στους πολίτες.

Ο αθλητικός χώρος της οδού Πεσόντων Ηρώων που αποτελεί εδώ και χρόνια έδρα του ιστορικού αθλητικού συλλόγου του Δήμου μας «Παύλος Μελάς» ήταν μέχρι πρότινος μαζί με το κλειστό Γυμναστήριο, το κλειστό της άρσης βαρών και δύο ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, υπό την επίβλεψη του Ν.Π.Δ.Δ. «Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης».

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη και έπειτα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποδεσμεύτηκε ο χώρος του ποδοσφαιρικού γηπέδου του πρώην ΕΑΚ Σταυρούπολης και δρομολογήθηκαν χωρίς καθυστέρηση οι διαδικασίες για να ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις ώστε να αναβαθμιστούν οι εγκαταστάσεις του γηπέδου και ιδιαίτερα ο αγωνιστικός χώρος που ήταν ιδιαίτερα καταπονημένος στο σύνολο της έκτασης του χλοοτάπητα.

Έτσι από τα μέσα Ιουλίου 2019  ξεκίνησαν οι εργασίες από την ανάδοχο εταιρεία και μέσα στις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται η συντήρηση του γηπέδου και η τοποθέτηση του φυσικού χλοοτάπητα νέας γενιάς Stadium CSI που θεωρείται ιδανική επιλογή για αγωνιστικούς χώρους γηπέδων ποδοσφαίρου.