Skip to main content

Νέος ειδικός σύμβουλος για περιβάλλον-εθελοντισμό στον δ. Παύλου Μελά

Με απόφαση του δημάρχου ο κ. Αντώνης Καράγιωργας αναλαμβάνει άμισθος σύμβουλος σε θέματα περιβάλλοντος, προσβασιμότητας και εθελοντισμού του δήμου.

Άμισθος Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα περιβάλλοντος, προσβασιμότητας και εθελοντισμού του δήμου Παύλου Μελά αναλαμβάνει με απόφαση του δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη, ο κ. Αντώνης Καράγιωργας.

Πτυχιούχος του Χημικού τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) με μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στη Βιοχημεία στην Αγγλία, εγκαταστάθηκε από το 1981 στη Θεσσαλονίκη, καθώς διορίστηκε επιστημονικός συνεργάτης του Εργαστηρίου Βιοχημείας του ΑΠΘ.

Διετέλεσε μέλος στους συλλόγους: Ένωση για Δικαιώματα των Πεζών (Ε.Π.), Περιαστικοί Καλλιεργητές του πάρκου Καρατάσιου, κοινωνικός καταναλωτικός συνεταιρισμός Bios Coop, Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας, Πρωτοβουλία της Γειτονιάς της Αλεξάνδρου Σβώλου.

Ο κύριος Αντώνης Καράγιωργας, μέσα από την εθελοντική του δράση, έχει συμμετάσχει στην οργάνωση  πολλών δράσεων και έχει διεκπεραιώσει πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα για την ανακύκλωση, τη βιώσιμη κινητικότητα και την προάσπιση του δημόσιου χώρου, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου.