Skip to main content

Νέος πρόεδρος στο τιμόνι του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Αθηνών

Το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου στην Αθήνα συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα μετά τις αρχαιρεσίες της 27ης Μαρτίου.

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Αθηνών, μετά τις αρχαιρεσίες της 27ης Μαρτίου.

Το νέο ΔΣ έχει ως εξής:

- Ως πρόεδρος εξελέγη ο κ.  Δημήτρης Κάκαρης των AkS Hotels.

- Ως Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ.  Σταύρος Σταυρόπουλος των Wyndham Grand Athens Hotel & Wyndham Residence.

- Ως Γενική Γραμματεύς εξελέγη η κ. Μαίρη Καρασούλη, Pallas Athena Boutique Hotel - Grecotel.

- Στη θέση του Ταμεία ο κ. Αλέξανδρος Παπανικολάου, Kinetta Beach Resort & Spa.

- Ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου εξελέγησαν, με αλφαβητική σειρά, o Κύριος Γιάννης Αδαμαντόπουλος, Athens Gate Hotel, o Κύριος Ευάγγελος Ασπρούλης, Coral Hotel και ο Κύριος Αναστάσιος Σμυρναίος, Radisson Blu Athens Park.

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κάκαρης δήλωσε ότι «Νιώθω ιδιαίτερη τιμή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου τα μέλη του ΣΔΞΑ να αναλάβω την προεδρία του. Το νέο Δ.Σ αισθάνεται την υποχρέωση να δηλώσει ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι του σύμφωνα με τις επιταγές του καταστατικού του. Στα επόμενα δύο χρόνια της θητείας μας θα επιχειρήσουμε να διευρύνουμε περεταίρω την απήχηση μας στην τουριστική κοινότητα και να δημιουργήσουμε ένα δραστήριο δίκτυο για την καλλιέργεια σχέσεων μεταξύ επαγγελματιών του τουριστικού τομέα».