Παρασκευή 29 Μαΐου 2020
x

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Με απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια ορίζεται πρόεδρος του ΕΚΑΒ ο πρώην Διοικητής του ΕΚΕΠΥ κ. Νίκος Παπαευσταθίου

Νέα ηγεσία έχει από σήμερα το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ).

Με απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια ορίζεται πρόεδρος του ΕΚΑΒ ο πρώην Διοικητής του Εθνικού Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), Νίκος Παπαευσταθίου.

Ο Ν. Παπαευσταθίου ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Αθήνα, στο τμήμα Αγρονόμων – Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το 1995 και το 2000 έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα M.Sc. στη Γεωπληροφορική – G.I.S. του Ε.Μ.Π.

Έχει διατελέσει συνεργάτης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο εργαστήριο εδαφολογίας όπως και του τμήματος Οινολογίας του ΤΕΙ Αθήνας, (1994 – 2000), συνεργάτης του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Το 2004 διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Υγείας και εκπρόσωπος του υπουργείου σε διυπουργικές ομάδες και επιτροπές (2004 – 2010). Το 2004 ανέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου στο ΕΚΑΒ και από το 2006 έως το 2010 ήταν πρόεδρος του ιδίου φορέα. Από το 2010 ανέλαβε Γενικός Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Εργοστασίων φωτοβολταϊκών στον όμιλο εταιρειών Solar Cells Hellas.

Έως το 2015 παρέμεινε πρόεδρος του ΕΚΑΒ.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ