Skip to main content

Νέος συμπαίκτης της Basket League η εταιρεία Stoiximan.gr

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συμφωνία με την Stoiximan.gr μια νέα και δυναμική εταιρεία, δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Μιχάλης Μελής.

Έναν νέο συμπαίκτη απέκτησαν η Basket League και ο ΕΣΑΚΕ καθώς η εταιρεία Stoiximan.gr θα συνοδεύει την κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος μπάσκετ της χώρας τόσο για την φετινή όσο και την επόμενη σεζόν.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συμφωνία με την Stoiximan.gr μια νέα και δυναμική εταιρεία», δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Μιχάλης Μελής και τόνισε: «Θεωρούμε ότι η διετής συμφωνία με την Stoiximan.gr θα αποτελέσει την βάση για την περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του πρωταθλήματος. Η συνεργασία μας δεν θα περιοριστεί στον χορηγικό χαρακτήρα, αλλά προγραμματίζουμε μαζί με τον νέο συμπαίκτη μας ενέργειες που θα αναδείξουν τον κοινωνικό χαρακτήρα της Stoiximan.gr Basket League».

Από την πλευρά του ο κ. Ιωάννης Σπανουδάκης μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan σημείωσε: «Προσδοκούμε η χορηγία μας να αποτελέσει καταλύτη για την αναβάθμιση του προϊόντος σε  ένα άθλημα που μην ξεχνάμε έχει φέρει τις περισσότερες χαρές και συγκινήσεις στο ελληνικό φίλαθλο κοινό. Ταυτόχρονα πιστοί στο όραμά μας να προσφέρουμε στην κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε θα προχωρήσουμε σε σειρά δράσεων που στόχο έχουν την ανακούφιση ευπαθών ομάδων και την ευαισθητοποίηση όλων στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν».