Skip to main content

Νέος συνεργάτης του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow η Booking

Το yellowholidays.gr συνδυάζει το σύνολο των υπηρεσιών της Booking, που προσφέρει πάνω από 2 εκατ. καταλύματα παγκοσμίως, με τα προνόμια του yellow

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας Πειραιώς και η διεθνούς εμβέλειας πλατφόρμα παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών Booking.com, δημιούργησαν την ιστοσελίδα www.yellowholidays.gr, για κρατήσεις καταλυμάτων σε όλο τον κόσμο στις καλύτερες τιμές και με επιπλέον όφελος yellows!

Το yellowholidays.gr συνδυάζει το σύνολο των υπηρεσιών της Booking, που προσφέρει περισσότερα από 2 εκατ. καταλύματα παγκοσμίως, με τα προνόμια του yellow, επιβραβεύοντας τα Μέλη με δεκαπλάσια yellows για κάθε 1€ κράτησης που πραγματοποιούν με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Παράλληλα, το yellow εγκαινιάζει τη νέα αυτή συνεργασία με έναν μοναδικό διαγωνισμό, όπου 10 τυχεροί θα κερδίσουν σε yellows το ποσό της κράτησής τους που θα πραγματοποιηθεί μέσω του yellowholidays.gr.

Πιο συγκεκριμένα, από 26/11/2018 μέχρι 31/12/2018, όσα Μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow κλείσουν τις χειμερινές τους διακοπές στο www.yellowholidays.gr, θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν το σύνολο της αξίας της κράτησής τους σε yellows, αρκεί να έχουν ολοκληρώσει το check out μέχρι και 31/03/2019.