Skip to main content

Νέος βανδαλισμός μέσα σε λίγες ημέρες στην Πολυτεχνική του ΑΠΘ (φωτο)

Άγνωστοι άνοιξαν χθες το βράδυ δύο πυροσβεστήρες και τους άδειασαν στον διάδρομο του κτηρίου, όπου βρίσκεται το τμήμα Τοπογράφων.

Δεύτερο κρούσμα βανδαλισμού σημειώθηκε σε διάστημα λίγων ημερών στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Άγνωστοι άνοιξαν χθες το βράδυ δύο πυροσβεστήρες και τους άδειασαν στον διάδρομο του κτηρίου, όπου βρίσκεται το τμήμα Τοπογράφων. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως οι άγνωστοι σχεδίασαν μεταξύ άλλων καλάσνικοφ.

«Είναι ένα ενοχλητικό περιστατικό» τόνισε στη Voria.gr ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής, κ. Κωνσταντίνος Κατσιφαράκης. «Δεν είναι τόσο σοβαρό, αλλά δημιουργεί κόστος και προβλήματα στους εργαζομένους που καθαρίζουν τον χώρο, καθώς μιλάμε για ουσία που δεν είναι υγιεινή».

Κληθείς να σχολιάσει τη συχνότητα των βανδαλισμών, ο κ. Κατσιφαράκης υπογράμμισε πως γίνεται προσπάθεια απομόνωσης των χώρων και επεσήμανε πως με αυτόν τον τρόπο «ξοδεύονται χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου, που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν αλλού». «Είναι σίγουρα ένα θλιβερό περιστατικό» κατέληξε.

Σημειώνεται πως μόλις έγινε αντιληπτό το περιστατικό, συνεργεία καθαρισμού επιχείρησαν και καθάρισαν σήμερα το πρωί τον χώρο.

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο Σαββατοκύριακο άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε διάδρομο του κτηρίου προκαλώντας ζημιές σε γραφεία και υλικοτεχνική υποδομή. (δείτε περισσότερα εδώ)

Δείτε τις φωτογραφίες του Wepost.gr: