Skip to main content

Νερό Μπέλλες:Είσοδος και στην αγορά των 20 λίτρων

Η εταιρία πραγματοποίησε δυναμική είσοδο στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού υλοποιώντας επένδυση ύψους 3,5 εκατ.ευρώ για τη δημιουργία σύγχρονης μονάδας εμφιάλωσης στο Άγγιστρο Σερρών
Νέα επένδυση  για την εγκατάσταση μιας νέας γραμμής παραγωγής για τη είσοδο στην αγορά της συσκευασίας 20 λίτρων δρομολογεί η εταιρία εμφιάλωσης νερού Μπέλλες. Η εταιρία πραγματοποίησε τον Απρίλιο του 2008 δυναμική είσοδο στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού της Βόρειας Ελλάδας με την υλοποίηση επένδυσης ύψους 3,5 εκατ.ευρώ για τη δημιουργία σύγχρονης μονάδας εμφιάλωσης στο Άγγιστρο Σερρών. Για τη χρηματοδότηση της νέας γραμμής παραγωγής η εταιρία θα καταθέσει το Δεκέμβριο αίτηση στον αναπτυξιακό νόμο. Όπως τόνισε, δε,  στη Voria.gr ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, κ.Παναγιώτης Ακογλάν, η επένδυση ύψους περίπου 500.000 ευρώ επιδιώκεται να ολοκληρωθεί εντός του 2010, ώστε από το επόμενο έτος να κυκλοφορεί το νερό Μπέλλες και σε συσκευασία των 20 λίτρων.

Η μονάδα εμφιάλωσης νερού βρίσκεται σε οικόπεδο 35 στρεμμάτων καλύπτει επιφάνεια 5.000 τμ, ενώ η παραγωγική της δυναμικότητα ανέρχεται σε 300.000 φιάλες την ημέρα. Σύμφωνα, δε, με τον κ.Ακογλάν, οι πωλήσεις της Μπέλλες τον πρώτο χρόνο λειτουργίας ανήλθαν σε 20 εκατ.φιάλες. Η εταιρία, η οποία από την έναρξη της λειτουργίας της έδωσε έμφαση στο δίκτυο διανομής, έχει παρουσία σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Στα σχέδια της επιχείρησης εντάσσεται και η κάθοδός της στην αγορά της Νότιας Ελλάδας αλλά από το 2010. Παράλληλα, έχει πετύχει να πραγματοποιεί εξαγωγές σε Γερμανία και Κύπρο και βρίσκεται σε επαφές για την ανάπτυξη των εξαγωγών της στις αραβικές χώρες. Η εταιρία έχει κλείσει συμφωνίες για εμφιάλωση φασόν νερού με την Αγνό και την καβαλιώτικη εταιρία Ατλαντίς και στόχος της είναι να διευρύνει τις συνεργασίες της στον εν λόγω τομέα.

Το νερό Μπέλλες κυκλοφορεί σε τέσσερις συσκευασίες: 0,5 λίτρων, 1 λίτρου, 1,5 λίτρου και 2 λίτρων σε τετράγωνη φιάλη.