Skip to main content

Κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη: Κλειστό το τούνελ του Ευόσμου, πού εντοπίζονται προβλήματα

Κλειστοί δρόμοι αλλά και υπερχειλίσεις είναι ο απολογισμός της έντονης βροχόπτωσης - Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου διακόπηκε η κυκλοφορία.

Αρκετά προβλήματα δημιούργησε στη Θεσσαλονίκη η σφοδρή καταιγίδα που έπληξε την πόλη τις βραδινές ώρες της Κυριακής και συνεχίζεται.

Κλειστοί δρόμοι αλλά και υπερχειλίσεις ήταν ο απολογισμός της έντονης βροχόπτωσης σε σημεία της δυτικής και ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης - Θεσσαλονίκη: Πτώση δέντρου σε καλώδιο της ΔΕΗ στις Συκιές - Επί τόπου ο ΔΕΔΔΗΕ

Αρχικά, η υπόγεια διάβαση στο ύψος της Μακρυγιάννη, στον Εύοσμο, υπερχείλισε με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στην περιοχή. Στο σημείο βρίσκεται η Τροχαία η οποία και εκτρέπει τα οχήματα, ενώ επί τόπου έσπευσαν και συνεργεία για απάντληση των υδάτων καθώς και ένα όχημα της Πυροσβεστικής με δύο πυροσβέστες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα στον Περιφερειακό, με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων από νωρίς το πρωί.



Στη συνέχεια, στην Εξοχή, στο ύψος του Παπανικολάου, στην άνοδο το οδόστρωμα υπέστη καθίζηση λόγω έργων και έχουν δημιουργηθεί καθυστερήσεις και προβλήματα στην κυκλοφορία.

Τέλος, η ιρλανδική διάβαση στον δρόμο του στρατιωτικού νοσοκομείου 424 προς τον δρόμο για Φίλυρο, στον δήμο Πυλαίας Xορτιάτη, είναι κλειστή λόγω χειμάρρου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 540 κλήσεις για άντληση υδάτων κυρίως από τη δυτική Θεσσαλονίκη και το κέντρο της πόλης, όπου επιχειρήσεις έχουν πλημμυρίσει.

Υπενθυμίζεται πως χθες το βράδυ εστάλη μήνυμα από το 112 στους Θεσσαλονικείς για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.


Φωτογραφία αρχείου