Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020
x

ΝΕΤΟ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

«Περιμένουμε μια ομάδα δυνατή, μια καλύτερη ομάδα από πέρυσι, χρειάζεται χρόνο γιατί έχει καινούριους παίκτες», ανέφερε ο βετεράνος αμυντικός του Άρη.

Για τον φετινό Άρη, τα αίτια του αποκλεισμού από τη Μόλντε και για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στην ομάδα αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Ντάρσι Νέτο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο βετεράνος αμυντικός των «κιτρινόμαυρων»:

«Περιμένουμε μια ομάδα δυνατή, μια καλύτερη ομάδα από πέρυσι, χρειάζεται χρόνο γιατί έχει καινούριους παίκτες. Χρειάζεται δουλειά ακόμη».

Για τον αποκλεισμό του Αρη από τη Μόλντε: «Το πρόβλημα ήταν στη Νορβηγία που δεχθήκαμε τα τρία γκολ, εκεί έγινε η ζημιά. Στον επαναληπτικό έγινε το πιο δύσκολο, το 3-0, ήταν ατυχία το 3-1, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, από ένα λάθος πληρώνεις τα πάντα».

Για την παραίτηση του Διαμαντόπουλου: «Πολύς κόσμος με ρωτάει αν θα μπω στην ομάδα μετά την αποχώρηση του Διαμαντόπουλου. Δεν έχω μιλήσει με τον κ. Καρυπίδη, μιλήσαμε πριν δύο μήνες για κάποιους παίκτες. Μετά ήμουν στην Βραζιλία, έκανα μαθήματα για να γίνω τεχνικός διευθυντής αλλά δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο του Αρη από τότε που γύρισα.

Ξέρω τον Αρη, ήμουν στην ομάδα 8 χρόνια, το πιο σημαντικό για μένα είναι η δουλειά του τεχνικού διευθυντή, ξέρω τι χρειάζεται ο κάθε ποδοσφαιριστής, τα προβλήματα των παικτών, είναι τόσα απλά τα πράγματα. Ο Αρης πρέπει να κάνει ένα πλάνο γιατί δεν μπορεί να πληρώνει συμβόλαια 500.000-600.000 ευρώ, μόνο ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός μπορούν να τα πληρώσουν αυτά τα λεφτά. Ξέρω πως πρέπει να γίνουν πράγματα στον Αρη, με τους νεαρούς, που θα μείνουν, τι θα φάνε, να πληρωθούν οι υποχρεώσεις και τα πάντα, αυτά είναι η δουλειά και το πλάνο. Πρέπει να υπάρχει οργάνωση».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ