Skip to main content

New York College: Συνέδριο για τη συμβολή του Ιωάννη Καποδίστρια στην εκπαίδευση

Τιμώντας την επέτειο των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση το New York College διοργανώνει διαδικτυακό συνέδριο για τον Ιωάννη Καποδίστρια.

Το Νew York College τιμώντας την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 και σε συνέχεια της χορηγίας για την εκτύπωση και αποστολή του βιβλίου «Η περί παιδείας παρακαταθήκη του Ιωάννη Καποδίστρια» στις σχολικές μονάδες της χώρας, οργανώνει την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 και ώρα 17.00-20.00 διαδικτυακό επιστημονικό συνέδριο με θέμα: “Η συμβολή του Ιωάννη Καποδίστρια στην ηθική και την εκπαίδευση”.

Στο συνέδριο θα μετέχουν διαπρεπείς εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας οι οποίοι θα αναφερθούν στο σπουδαίο έργο του πρώτου κυβερνήτη του ελεύθερου ελληνικού κράτους με ιδιαίτερη έμφαση στην Εκπαίδευση, αλλά και η μοναδική εν ζωή απόγονος του Ιωάννη Καποδίστρια η οποία θα αναφερθεί στην ανθρώπινη διάσταση της σπουδαίας αυτής προσωπικότητας.

Για πληροφορίες σχετικά με την διεξαγωγή του συνεδρίου ανατρέξτε στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε όλα τα στοιχεία της εκδήλωσης, καθώς και την φόρμα συμμετοχής https://www.nyc.gr/about-nyc/events/new-york-college-kapodistrias