Skip to main content

Απολαυστικό βίντεο με τη... Θεσσαλονικιώτικη βερσιόν του Last Christmas από ΟΤΘ

Η παραγωγή του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, μία διασκευή του Last Christmas, είναι το ευχετήριο μήνυμα που στέλνει η πόλη σε όλο τον κόσμο.

«Όταν όλα θα έχουν περάσει η Θεσσαλονίκη θα είναι η πόλη που θα θέλεις να ταξιδέψεις! Γιατί η Θεσσαλονίκη είναι οι άνθρωποί της. Άνθρωποι χαμογελαστοί ...αισιόδοξοι...αγωνιστές! Άνθρωποι που δεν το βάζουν κάτω στα αδιέξοδα! Άνθρωποι που θέλεις να τους γνωρίσεις!»

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στέλνει το μήνυμα αισιοδοξίας της πόλης, με μία παραγωγή «Next Christmas» που πραγματοποιήθηκε μέσα στις δύσκολες συνθήκες του lockdown, δίνοντας το στίγμα της πόλης και προβάλλοντας, όπως σημειώνει, το ισχυρότερο πλεονέκτημά της: τους καθημερινούς ανθρώπους.

Το απολαυστικό βίντεο του ΟΤΘ πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων με όλες τις απαραίτητες άδειες και τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

Η γιορτινή παραγωγή "Next Christmas" είναι μία διασκευή της κλασσικής επιτυχίας των Wham "Last Christmas", με... μπουγάτσες και «σε λέω να μείνεις σπίτι», και είναι και το ευχετήριο μήνυμα που στέλνει η Θεσσαλονίκη σε όλο τον κόσμο.

«Φέτος μένουμε όλοι σπίτι, για να μπορέσουμε του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί!» σημειώνει ο Οργανισμός στο μήνυμά του.

Δείτε το βίντεο του ΟΤΘ: