Skip to main content

ΓΓ των Ειδικών Φρουρών: Ήθελαν να κάψουν αστυνομικούς

Ο ΓΓ των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος τόνισε ότι μια από τις μολότοφ που πέταξαν οι άγνωστοι στο ΑΤ Ομονοίας είχε στόχο τα κρατητήρια.

«Έριξαν μολότοφ για να κάψουν ζωντανό τον οδηγό και τους επιβάτες που ήταν στο όχημα πεζών περιπολιών», κατήγγειλε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο ΓΓ των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος προσθέτοντας ότι μια από τις μολότοφ που πέταξαν οι άγνωστοι στο ΑΤ Ομονοίας είχε στόχο τα κρατητήρια «αλλά ευτυχώς δεν ανεφλέγη».

«Μετά τους χτύπησαν και με πτυσσόμενα γκλοπ» πρόσθεσε ο κ. Μαυροειδάκος επισημαίνοντας ότι από τις δεκάδες μολότοφο που πέταξαν οι άγνωστοι «οι 10 είχαν στόχο τον σκοπό».

«Η ανεξελέγκτη δράση των αναρχικών είναι αποτελέσματα της κατάργησης της ομάδας Δ. Έχουμε επεισόδια από εύσωμους αναρχικούς που θυμίζουν μπράβους με πτυσσόμενα γκλοπ. Υπάρχουν διαχρονικές πολιτικές ευθύνες αλλά οι προηγούμενες υπηρεσίες δεν είχαν τουλάχιστον καταργήσει υπηρεσίες άμεσες επέμβασης» πρόσθεσε ο κ. Μαυροειδάκος.

«Εμείς φοβόμαστε εδώ και καιρό ότι θα έχουμε και νεκρό αστυνομικό και μας λένε γραφικούς» πρόσθεσε και κατέληξε με την εκτίμηση ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση για την αντιμετώπιση των αναρχικών.