Skip to main content

ΓΓΠΠ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση δασολόγων

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόσπαση τεσσάρων συνολικά δασολόγων ΠΕ.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση τεσσάρων (4) Δασολόγων ΠΕ, με αξιόλογη προϋπηρεσία και εμπειρία στο αντικείμενό τους απευθύνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, με γνώμονα, όπως επισημαίνεται σχετικά, τη βέλτιστη αξιοποίηση εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού από όλο το Δημόσιο για την ενίσχυση των υπηρεσιών και του έργου της.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αποστείλουν την αίτησή τους, συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αναφέρονται στη σχετική πρόσκληση, αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email tdioikitikou@civilprotection.gr από τις 24.6.2021 έως και τις 6.8.2021.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) και ειδικότερα, στο σύνδεσμο https://www.civilprotection.gr/el/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-gia-apospasi-4-ypallilon-pe-dasologon-orthi-epanalipsi