Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΝΥΦΟΥΔΗΣ: ΩΣ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

«Σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα αυτής της χώρας», επισήμανε ο νέος βουλευτής του Ποταμιού.

«Ανήκω στη γενιά όπου τα τελευταία εφτά χρόνια βρίσκεται στο εξωτερικό και δουλεύει εκεί λόγω της βαριάς κρίσης και κανένα από τα παιδιά αυτά δεν θέλει καν γυρίσει πίσω, γιατί στην πραγματικότητα η χώρα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη» τόνισε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ με τους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντζούνο, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με Tο Ποτάμι, Νίκος Νυφούδης.

«Ως νέος άνθρωπος με θλίβει αυτή η εικόνα της Βουλής» σχολίασε υποστηρίζοντας πως «σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα αυτής της χώρας». Απαντώντας στο ερώτημα σχετικά αν θέλουμε τον Τσίπρα ή τον Μητσοτάκη ο Ν. Νυφούδης σημείωσε χαρακτηριστικά «εμείς θέλουμε η χώρα να διοικηθεί από εκείνον που μπορεί να κάνει τις μεγάλες αλλαγές. Μεγάλες ευθύνες ανήκουν και στα τρία κόμματα που κυβερνήσανε όλα αυτά τα χρόνια γιατί δεν βρήκαν μία κοινή συνισταμένη ώστε η χώρα να πάει μπροστά».

«Η συνεισφορά του Ποταμιού τα τελευταία πέντε χρόνια είναι θετική. Πολλές φορές έχει ειπωθεί ότι είμαστε είτε με τη ΝΔ είτε με την κυβέρνηση αλλά έχουμε αποδείξει ότι είμαστε με αυτούς που κάνουν τις αλλαγές» πρόσθεσε.

Ερωτώμενος για την περίπτωση Κουφοντίνα, σχολίασε πως «είναι αδιανόητο να δίνεται άδεια σε έναν τρομοκράτη» ενώ για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας σχολίασε πως «είναι επιλογή της κυβέρνησης να μην παρεμβαίνει και ότι όλοι εκείνοι που συλλαμβάνονται την επόμενη μέρα αφήνονται ελεύθεροι». Μάλιστα ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στην εμπειρία του από την θητεία του στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δίπλα στον Σπύρο Βούγια. «Γνωρίζω ότι υπάρχει η επάρκεια των αστυνομικών να παρέμβουν, προφανώς δεν υπάρχει η βούληση» σημείωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως πρέπει να λειτουργήσουν προληπτικά και όχι κατασταλτικά».

Τέλος ερωτώμενος για τις δημοσκοπήσεις, ο Ν. Νυφούδης επεσήμανε πως «η μεγαλύτερη δημοσκόπηση γίνεται την ημέρα των εκλογών. Το ΠΟΤΑΜΙ δεδομένου ότι όλα αυτά τα πέντε χρόνια της ζωής του είπε αλήθειες μόνο, συμπιέζεται. Θεωρούμε πως από την Κυριακή των Ευρωεκλογών θα βγούμε δυνατοί και θα είμαστε παρόντες στην Ευρωβουλή».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ