Skip to main content

Νυφούδης: Τα τελευταία λεωφορεία που αγόρασε ο ΟΑΣΘ ήταν επί Βούγια

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ζήτησε οι δήμαρχοι να καθίσουν σε ένα τραπέζι να συζητήσουν «τι θα γίνει από τη μέρα που θα ξεκινήσει το Μετρό»

Στην άσχημη κατάσταση που καθημερινά βιώνουν οι Θεσσαλονικείς στην προσπάθεια τους να μετακινηθούν με το μοναδικό μέσο μαζικής μεταφοράς που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη, δηλαδή το λεωφορείο, αναφέρθηκε ο Νίκος Νυφούδης μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «ΠΟΛΗχρωμη» Θεσσαλονίκη χαρακτήρισε αδιανόητο το ότι «ο δήμος Θεσσαλονίκης, αν ανατρέξουμε σε δηλώσεις που έχουν γίνει τους τελευταίους έξι μήνες, δεν έχει ασχοληθεί όπως θα έπρεπε με το ζήτημα» συμπληρώνοντας πως «για εμένα ο δήμαρχος της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης στη Ελλάδα θα έπρεπε να έχει γυρίσει τον κόσμο ανάποδα για να λυθεί το θέμα των λεωφορείων και να έχει και τη στήριξη όλων των δημάρχων. Είναι αδιανόητο. Εγώ απορώ πώς οι πολίτες το δέχονται».

Τέλος ο κ. Νυφούδης τόνισε την ανάγκη οι δήμαρχοι να καθίσουν σε ένα τραπέζι να συζητήσουν «τι θα γίνει από τη μέρα που θα ξεκινήσει το Μετρό» ενώ υπογράμμισε ότι «τα τελευταία λεωφορεία που αγόρασε ο ΟΑΣΘ αγοράστηκαν επί ημερών Σπύρου Βούγια».