Skip to main content

Νίκη για τέσσερις λόγους θέλει η Εθνική Ομάδα με τη Φινλανδία

Περισσότερες από 200 επιλογές και 7 συνδυαστικά στοιχήματα προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για τον τελευταίο αγώνα της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Η Εθνική Ομάδα αποχαιρετά απόψε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στις 21:45 υποδέχεται τη Φινλανδία και θέλει τη νίκη για τέσσερις λόγους: Να συνεχίσει το επιτυχημένο σερί με τον Τζον Φαντ Σιπ στον πάγκο της, να πάρει την τρίτη θέση στον όμιλο, να ανέβει στην ειδική βαθμολογία της FIFA και να ζεστάνει τον κόσμο που θα πάει στο ΟΑΚΑ στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά τη νίκη με 2-1 στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Βοσνία Ερζεγοβίνη, κέρδισε με 1-0 στο Ερεβάν την Αρμενία. Ο Τζον Φαντ Σιπ ζήτησε από τους διεθνείς να έχουν ανάλογη απόδοση και στο σημερινό ματς με τη Φινλανδία, η οποία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι δύο νίκες ανέβασαν την Εθνική Ομάδα από την προτελευταία θέση του ομίλου στην τρίτη, στην οποία θα τερματίσει αν κερδίσει τη Φινλανδία, ενώ θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά στο FIFA Ranking, βάσει του οποίου σχηματίζονται τα γκρουπ δυναμικότητας στις κληρώσεις των προκριματικών φάσεων.

Το πρώτο και το τελευταίο γκολ, τα κόρνερ και οι σκόρερ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής Ομάδας με τη Φινλανδία.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, μεταξύ άλλων, στα κόρνερ κάθε ομάδας, τα συνολικά κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με Over/Under 2,5 γκολ και με Goal/No Goal, το ακριβές σύνολο γκολ του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, τα μονά/ζυγά γκολ του αγώνα και των δύο ομάδων.

Τα επτά συνδυαστικά στοιχήματα στον αγώνα Ελλάδα-Φινλανδία

Για το αποψινό παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και τα ακόλουθα επτά συνδυαστικά στοιχήματα:

·       Ο Λημνιός να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 2-1.

·       Ο Μάνταλος να σκοράρει και Over 2,5 γκολ στον αγώνα.

·       Ο Πούκι να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 1-2.

·       Η Φινλανδία να σκοράρει πρώτη, να λήξει ισόπαλο το παιχνίδι και να μπει το τελευταίο γκολ από το 81' έως τη λήξη του αγώνα.

·       Λεπτό πρώτου γκολ 31' έως λήξη πρώτου ημιχρόνου και Over 9,5 κόρνερ στον αγώνα.

·       Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο και ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ η Ελλάδα.

·       Ακριβές σκορ 2-0,1-1 ή 0-1.