Skip to main content

Νίκη και ικανοποίηση στον Άρη στο τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους (vid)

Καλύτερο πρόσωπο έδειξαν οι Κίτρινοι στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι στην Αυστρία νικώντας την Λοκομοτίβ Μόσχας με σκορ 2-1.

Τη νίκη πέτυχε ο Άρης στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι στην Αυστρία όπου βρίσκεται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, επικρατώντας με 2-1 επί της Λοκομοτίβ Μόσχας.

Όπως μεταδίδει το pressaris, οι κίτρινοι βρέθηκαν πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ, όταν στο 4’ από φάουλ που έκανε ο Μπεναλουάν, ο Ρίμπους εκτέλεσε με εξαιρετικό τρόπο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.

Οι κίτρινοι παρότι δέχθηκαν γκολ δεν άλλαξαν το σκεπτικό τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πίεσαν αρκετά την Λοκομοτίβ αρκετά ψηλά και δημιούργησαν προϋποθέσεις για να ισοφαρίσουν.

Στο 9’ ο Ματέο Γκαρσία έχασε ευκαιρία όταν βρέθηκε σε τετ α τετ με τον Γκιγιέρμε, αλλά νικήθηκε δύο φορές από τον αρχηγό της Λοκομοτίβ.

Στο 13’ ο Μπρούνο Γκάμα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ άφησε “άγαλμα” τον Γκιγιέρμε, αλλά είδε τη μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Πορτογάλος είχε πολύ καλό σουτ το οποίο όμως μπλόκαρε ο πορτιέρο της Λοκομοτίβ.

Στο 21’ μετά από κλέψιμο του Μάνου ο Μπερτόγλιο βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ του απέκρουσε με διπλή ενέργεια ο Γκιγιέρμε.

Οι κίτρινοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλό τους μετά το γκολ που δέχθηκαν, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, παρότι δημιούργησαν φάσεις, ενώ την ίδια στιγμή η ρωσική ομάδα δεν απείλησε ούτε μία φορά την εστία του Ντένις.

Η ανωτερότητα του Άρη ανταμείφθηκε στον αγωνιστικό χώρο στο 56’ όταν ο Ματέο Γκαρσία εκμεταλλεύτηκε την λάθος πάσα του Πάμπλο στον Γκιγιέρμε, πετάχτηκε ανάμεσά τους και με εξαιρετικό τρόπο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Οι κίτρινοι δεν σταμάτησαν να κάνουν το παιχνίδι τους και στο 61’ ο Μπρούνο Γκάμα έγραψε το 2-1, κάνοντας ασίστ την εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Μαντσίνι που είχε περάσει στο ματς αντί του Μάνου.

Οι Ρώσοι στη συνέχεια ανέβασαν την πίεσή τους και έτσι οι παίκτες του Μάντζιου βρήκαν χώρους για να αναπτύξουν κόντρα επιθέσεις. Στο 65’ λίγο έλειψε να γίνει το 3-1, αλλά η μπαλιά του Μπερτόγλιο στον Μαντσίνι ήταν στην πλάτη του και έτσι δεν του έδωσε την ευκαιρία να σκοράρει…

Η Λοκομοτίβ δεν μπορούσε να απειλήσει, ο Άρης ήλεγχε απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα και έχασε κι άλλες ευκαιρίες, ενώ ο Μάντζιος έδωσε χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στον Τζέιμς Τζέγκο.

Στο 82’ ο Άρης έφτασε πολύ κοντά στο 3-1, όταν ο Μαντσίνι, “τσίμπησε” τη μπάλα με το κεφάλι, “άδειασε” τους αμυντικούς της Λόκο, αλλά δεν πλάσαρε σωστά τον Γκιγιέρμε.

ΑΡΗΣ: Ντένις, Σούντγκρεν, Γκάνεα (85’ Τσαγκαλίδης), Μπεναλουάν (72’ Δεληζήσης), Ασλανίδης, Σάκιτς, Σάσα (55’ Ματίγια), Γκάμα (87’ Σαλιάρης), Μπερτόγλιο (72’ Μπρούνο), Γκαρσία (72’ Χαϊροβιτς), Μάνος (55’ Μαντσίνι)

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ: Γκιγιέρμε, Ρίμπους (81’ Ριντζίνσκι), Σιλιάνοφ, Μουρίγιο, Μπαρίνοφ (66’ Κουλίκοφ), Μίραντσιουκ, Ζεμαλετντίνοφ (66’ Κασίμοφ), Κρικόβιακ, Πάμπλο, Σμόλοφ, Καμάνο