Skip to main content

Νίκη οξυγόνο για Ηρακλή στα Γιάννενα

Νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε ο Ηρακλής στα Γιάννενα που θα του επιτρέψει να ηρεμήσει αγωνιστικά.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε πίσω στο σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαϊτιώτη στο 34΄ μετά από ανατροπή του Σαρακατσάνου στον σκόρερ του ΠΑΣ.

Ο Ηρακλής αντέδρασε με τον Επσταίν δυο λεπτά αργότερα και πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 52΄ με τον Ντίκα. Ο Ηρακλής πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων στο 86΄ με τον Κονέ, ενώ το σκόρ έκλεισε και πάλι ο Σαϊτιώτης για τους γηπεδούχους στο 90΄ γράφοντας το τελικό 2-3. Η εντός έδρας ήττα των γηπεδούχων οδήγησε τον Γιώργο Παράσχο σε παραίτηση.

Ακάθεκτος ο Εργοτέλης 1-0 την Καβάλα

Σ΄ ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Εργοτέλης πιστοποίησε την πολύ καλή του αγωνιστική κατάσταση και επιβλήθηκε της επίσης φορμασισμένης Καβάλας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 21΄ ο Βερπακόφσκις.


Λευκή ισοπαλία στη Κομοτηνή

Αρκετά καλό θέαμα χωρίς όμως παραγωγικότητα το παιχνίδι Πανθρακικού- Αστέρα Τρίπολης 0-0. Οι γηπεδούχοι πήραν μετά από 13 αγωνιστικές ημέρες τον δεύτερό τους βαθμό στο πρωτάθλημα.


Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του Ατρομήτου με σκορ 3-1.

Πρωταγωνιστής για τους «πράσινους» στον αγώνα με την ομάδα των δυτικών προαστίων της Αθήνας ο Κτσουράνης ο οποίος ανοιξε τον δρόμο για τη νίκη πετυχαίνοντας δυο τέρμα στο 6΄ και στο 33΄. Ο Ατρόμητος αντέδρασε με τον Μελισσά στο 45΄. Το σκορ έκλεισε στην εκπνοή ο Σισέ.