Skip to main content

Νίκη στο φινάλε για τον Άρη, 2-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (video)

Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν με τον Μαρτίνες και ο «Τίτορμος» ισοφάρισε με τον Ντουάρτε ενώ τη νίκη στους Θεσσαλονικείς έδωσε ο Γιουνές.

Τη νίκη με 1-2 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο πανηγύρισε ο Άρης για την 29η αγωνιστική της Super League.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα και με μία αγωνιστική να απομένει για το φινάλε, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην 5η θέση έχοντας 46 βαθμούς ενώ αντίθετα ο «Τίτορμος» καταλαμβάνει την 7η θέση έχοντας 39 πόντους.

O Άρης άνοιξε το σκορ στο 22’ όταν ο Ντιγκινί από τα αριστερά έκανε ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα προς τον Μαρτίνες που πλάσαρε εύστοχα τον Γιαννακόπουλο για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 46’ καθώς ο Ντουάρτε νίκησε με ωραίο πλασέ τον Κουέστα πετυχαίνοντας έτσι το 1-1.

Οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν να πιέζουν με στόχο το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη και ανταμείφθηκαν στο 86’ όταν ο Φετφατζίδης έστρωσε τη μπάλα στον Γιουνές και ο τελευταίος με δυνατό δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Μάλης, Μάζουρεκ (64' Γκούγκα), Μιχάι, Τσιγγάρας, Λιάβας (46' Μαρινάκης), Αμαράλ, Λουσέρο, Ντίας, Μπαϊρόβιτς, Ντουάρτε.

Άρης (Παντελίδης): Κουέστα, Σόουζα (72' Τζανακάκης), Ντιγκινί, Λάρσον, Γκαρσία (68' Φετφατζίδης), Μαρτίνες (83' Γιουνές), Ματίγια, Σιώπης, Βέλεθ, Κόρχουτ, Ρος.