Skip to main content

Νίκη στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τον ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

Ο Ρουμάνος προπονητής επέλεξε να ξεκινήσει βασικούς του Κάργα, Ντάντας, Κουαλιάτα και Ράφα Σοάρες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 4-0 της Γκόου Αχέντ Ιγκλς στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν άκρως αποτελεσματική στην επίθεση.

Ο Ρουμάνος προπονητής επέλεξε να ξεκινήσει βασικούς του Κάργα, Ντάντας, Κουαλιάτα και Ράφα Σοάρες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι Ολλανδοί είχαν τις δύο πρώτες καλές στιγμές στον αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 29′ με τον Νέλσον Ολιβέιρα και είχε ακόμη μία καλή στιγμή με τον Σάστρε τρία λεπτά αργότερα. Η Γκόου Αχέντ απείλησε με τον Μπερντέν στο 37ο λεπτό αλλά η κεφαλιά του δε βρήκε στόχο.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με διαφορετική ενδεκάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπάκερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 47′ και στο 63ο λεπτό οι Θεσσαλονικείς έκαναν το 3-0 με κεφαλιά του Αντρέ Ρικάρντο. Ο Κωνσταντέλιας σημείωσε το τέταρτο γκολ του ΠΑΟΚ δέκα λεπτά αργότερα.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Παναγιώτου, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Αουγκούστο, Λάμπρου, Φελίπε Σοάρες, Κουαλιάτα, Ολιβέιρα.

Και αυτή του δευτέρου ημιχρόνου: Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Ρικάρντο (76’ Τζίμας), Κωνσταντέλιας, Τσόλακ.