Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΝΙΚΟΛΑΐΔΗΣ ΓΙΑ ΔΑΚ ΣΚΥΔΡΑΣ: ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ

Το γήπεδο αποφασίστηκε να ονομαστεί «Α. Νικολαΐδης» σαν αναγνώριση στις επιτυχίες μου να φέρνω Ολυμπιακά μετάλλια για την Ελλάδα, είπε ο Ολυμπιονίκης

Τη δική του απάντηση στην ομάδα με όνομα «Πολίτες της Σκύδρας», οι οποίοι ζητούν να αποσυρθεί το όνομά του από το κλειστό γυμναστήριο της Σκύδρας (Περισσότερα εδώ) δίνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Ο Ολυμπιονίκης υπενθυμίζει ότι το ΔΑΚ Σκύδρας αποφασίστηκε να ονομαστεί "Αλέξανδρος Νικολαΐδης" σαν αναγνώριση στις επιτυχίες του και στα Ολυμπιακά μετάλλια που έφερε για την Ελλάδα τιμώντας το εθνόσημο.

«Για τους λίγους "δημοκράτες" που με εκβιάζουν να αποσυρθώ από την πολιτική και τις Ευρωεκλογές γιατί δεν έχω όπως λένε ως αθλητής το δικαίωμα να ασχοληθώ με την πολιτική, έχω να πω τα εξής: Να συνεχίσουν να κάνουν αυτά που πιστεύουν, να μαζέψουν υπογραφές για να αποσυρθεί το όνομα μου από το γήπεδο», τονίζει και διαβεβαιώνει πως συνεχίσει να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

«Κι εγώ όμως με τη σειρά μου θα συνεχίσω τιμώντας τον εαυτό μου και την πατρίδα μου, μιλώντας δημόσια με καθαρό λόγο δηλώνοντας υπεύθυνα αυτά που πρεσβεύω. Αν έχουν το θάρρος, ας μιλήσουν κι αυτοί επώνυμα, ενημερώνοντας μας ποιους εκπροσωπούν, ποιο κομμάτι της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν και σε ποια μεριά της ζυγαριάς της δημοκρατίας ανήκουν», αναφέρει.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ