Skip to main content

Νικολόπουλο στηρίζει ο Μπουτάρης στις εκλογές του ΕΕΘ

Να καταστήσουμε το Επιμελητήριο πυρήνα αναπτυξιακών δράσεων και επίκεντρο υγιούς επιχειρηματικότητας, τόνισε ο επικεφαλής της Αλληλεγγύη Επαγγελματιών

Τη στήριξή του στην «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών» του Χρήστου Νικολόπουλου εξέφρασε, ενόψει των επικείμενων εκλογών στο ΕΕΘ (2-4 Δεκεμβρίου), ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, δίνοντας το «παρών» στην κεντρική εκδήλωση της παράταξης.

«Εγώ ψηφίζω Χρήστο Νικολόπουλο», είπε ο κ. Μπουτάρης, προκαλώντας το θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους. «Ο Χρήστος γνωρίζει πολύ καλά την αγορά, ξέρει τα προβλήματα των επαγγελματιών και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει το καλύτερο για το Επιμελητήριο. Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε για να πάμε μπροστά, για να αναπτύξουμε τη Θεσσαλονίκη», πρόσθεσε.

Με το σύνθημα «Όλοι μαζί γυρίζουμε σελίδα» ο υποψήφιος πρόεδρος, Χρήστος Νικολόπουλος είπε ότι η «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών» θέλει να φέρει αλλαγή στο Επιμελητήριο από τις 5 Δεκεμβρίου, με στόχο, όπως σημείωσε, να μετατραπεί σε πηγή ανάπτυξης για όλους τους επαγγελματίες.

«Με τη στήριξή σας θα βάλουμε τέλος στην αδράνεια και την ηττοπάθεια. Με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία επανεκκίνησης της τοπικής μας οικονομίας, της τοπικής μας παραγωγής. Με όραμα, γνώση και εμπειρία τόσων ετών στα ζητήματα της αγοράς, θα αναλάβουμε με νέες ιδέες και διάθεση για προσφορά το τιμόνι του Επιμελητηρίου. Για να καταστήσουμε το Επιμελητήριο πυρήνα αναπτυξιακών δράσεων, επίκεντρο υγιούς επιχειρηματικότητας και καινοτομίας. Κυρίως όμως, για να υποστηρίξουμε τον κορμό της οικονομικής μας δραστηριότητας, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις», σημείωσε ο υποψήφιος πρόεδρος.

«Δεν χρειάζεται να απαριθμήσω τα χιλιάδες λουκέτα, τις χιλιάδες διαγραφές, τα εκατοντάδες κατεβασμένα ρολά. Αυτά έχουν ονοματεπώνυμο, όπως και η παρακμή. Τα 11 χρόνια απραξίας, αδιαφορίας, προνομιακής μεταχείρισης για λίγους και εκλεκτούς ήρθε η ώρα να λάβουν τέλος. Ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε τα στεγανά, για να μην μείνουμε αμήχανοι θεατές της καταστροφής. ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης, ελπίδας και ανατροπής. Για την ευημερία και την αλληλεγγύη όλων των επιχειρηματιών και όλων των πολιτών της Θεσσαλονίκης. Ξέρουμε, θέλουμε, μπορούμε και θα καταφέρουμε», υπογράμμισε ο επικεφαλής της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών».

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν εκπρόσωποι κομμάτων και της τοπικής αυτοδιοίκησης.