Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε πορτ μπαγκάζ παρκαρισμένου ΙΧ και πήρε 5.000 ευρώ

Ένας 45χρονος αφαίρεσε από σταθμευμένο όχημα τσάντα με χρηματικό ποσό 5.000 ευρώ στη Νικόπολη -Δύο ραδιοπομποί στην κατοχή του.

Εξιχνιάσθηκε έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης υπόθεση κλοπής τσάντας από σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου αλλοδαπού, γεωργιανής καταγωγής, ο οποίος μεσημβρινές ώρες της 8ης Οκτωβρίου 2019 επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της συζύγου του, μετέβη στην περιοχή της Νικόπολης και αφού παραβίασε πορτ μπαγκάζ σταθμευμένου αυτοκινήτου γυναίκας, αφαίρεσε από το εσωτερικό του μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, πρωινές ώρες χθες (30-10-2019) αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας εντόπισαν τον 45χρονο στην περιοχή της Νικόπολης και τον συνέλαβαν, καθώς έπειτα από έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και δύο ραδιοπομποί. Επιπλέον, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησε ως μέσο τέλεσης της εν λόγω κλοπής.