Skip to main content

Νίκος Νυφούδης: Να αναζητήσει το Ποτάμι συνέργειες

Ο ΣΥΡΙΖΑ κούρασε όλα αυτά τα χρόνια με την αλλαγή στην ιδεολογία του και όλα αυτά που έλεγε πριν και μετά, είπε ο βουλευτής του Ποταμιού

Στα αίτια της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές αναφέρθηκε ο βουλευτής του Ποταμιού Νίκος Νυφούδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κούρασε όλα αυτά τα χρόνια με την αλλαγή στην ιδεολογία του και όλα αυτά που έλεγε πριν και μετά», τόνισε ο κ. Νυφούδης, εξηγώντας παράλληλα τους λόγους για τους οποίους οι πολίτες επέλεξαν να δώσουν τέτοια δυναμική στη ΝΔ «επειδή υπάρχει η προοπτική κυβερνησιμότητας». «Ο κ. Μητσοτάκης έχει συγκεντρώσει την ελπίδα», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στο προσωπικό του πολιτικό μέλλον, ο κ. Νυφούδης ζήτησε μια εβδομάδα διορία πριν αποφασίσει για το οτιδήποτε, αφού πρώτα ξεκουραστεί και από τον προεκλογικό αγώνα που έδωσε στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Σπύρου Βούγια.

Αναφερόμενος και στον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει το Ποτάμι, υπογράμμισε πως «το κόμμα απέτυχε στο κομμάτι των συνεργασιών, πρέπει να αναζητήσει συνέργειες».