Skip to main content

Νίκος Πορτοκάλογλου: Αγαπώ το… επίσημο ένδυμα που έραψα για τη Θεσσαλονίκη

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός μοιράζεται τα συναισθήματά του λίγο πριν φορέσει… επίσημο ένδυμα και συμπράξει με την Συμφωνική Ορχήστρα της Θεσσαλονίκης.

Της Σοφίας Αποστολίδου

Είναι κάποιες φορές που δύο και μόνο άνθρωποι μπορούν να φέρουν την αλλαγή. Αρκεί να έχουν όραμα, ευαισθησία, ταλέντο και διάθεση για δημιουργία. Αυτό συνέβη όταν το όραμα της Άννας Μυκωνίου συνάντησε το ταλέντο του Θανάση Κολαλά. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικές καλλιτεχνικές στιγμές που μετατρέπουν τη Θεσσαλονίκη σε επίκεντρο του πολιτισμού. Μία από αυτές είναι το «Επίσημο ένδυμα».

Μία ανατρεπτική καλλιτεχνική πρόταση του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της οποίας αγαπημένοι καλλιτέχνες ερμηνεύουν τραγούδια τους, που αποκτούν μία νέα οπτική, παρέα με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Θεσσαλονίκης. Φέτος το… επίσημο ένδυμα θα φορέσει ο Νίκος Πορτοκάλογλου. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός και ερμηνευτής με το χιούμορ, την ευγένεια και την απλότητα που τον χαρακτηρίζουν μίλησε για το… επίσημο ένδυμα που έραψε αποκλειστικά για την πόλη μας, τους λόγους για τους οποίους αποδέχτηκε αμέσως την πρόταση αυτή, τον τρόπο που έγινε η επιλογή των τραγουδιών που θα ακούσουμε σε διασκευή, το soundtrack της ζωής του, την τηλεόραση και το «μουσικό κουτί». Τέλος, αποκάλυψε πόσο πολύ ανυπομονεί να ζήσει την υπέροχη αυτή μουσική βραδιά, που είναι ήδη sold out, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής της πόλης μας.

Διαβάστε περισσότερα στη Vwoman.gr.