Skip to main content

Νικουλάε και Σαλπιγγίδης στο προσκήνιο

Ο Ρουμάνος, που είχε απασχολήσει και παλαιότερα τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Σάντος και Κονσεϊσάο. Όσον αφορά στο Δημήτρη Σαλπιγγίδη, το άσμα «μια αγάπη δεν τελειώνει με ένα χωρισμό» μάλλον
O Μάριους Νικουλάε προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και η περίπτωσή του εξετάζεται, καθώς είναι ένας παίκτης που τον ξέρουν πολύ καλά ο Φερνάντο Σάντος και ο Σέρτζιο Κονσεισάο.

Ο 30χρονος επιθετικός της Ντιναμό Βουκουρεστίου δούλεψε υπό τις οδηγίες του προπονητή του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2003-2004 στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, ενώ τη σεζόν 2005-2006 είχε συμπαίκτη τον Κονσεϊσάο στη Σταντάρ Λιέγης.
Κόουτς και τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα συνεργαστούν αυτές τις μέρες επί πορτογαλικού εδάφους και θα πάρουν οριστικές αποφάσεις, σε συνεργασία με τον Ζήση Βρύζα, ο οποίος συνεχίζει την προσπάθεια να αποδεσμεύσει την ΠΑΕ από τα συμβόλαια του Βερόν και του Μπιζέρα. Άλλωστε, υπάρχουν για τον ΠΑΟΚ και άλλες επιλογές επιθετικών παικτών, με ικανότητα στο σκοράρισμα. Πάντως, για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει στην απόκτηση ενός καλού επιθετικού, πρέπει να εξασφαλίσει πόρους εκ των έσω, γι΄ αυτό γίνεται προσπάθεια να «λυθούν» συμβόλαια.

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, είναι σαφές ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται και ήδη έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές συζητήσεις. Ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις του ίδιου του παίκτη, τόσο ως προς την αποδοχή ή μη της πρότασης του Παναθηναικού, όσο και ως προς την επιλογή για το επόμενο βήμα της καριέρας του, εάν τελικά αποφασίσει να εγκαταλείψει τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι ότι ο διεθνής φορ ουδέποτε έχει κρύψει τα αισθήματά του για τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, όπως προκύπτει από το στενό του περιβάλλον, επιθυμεί να επιστρέψει στην ομάδα που αγαπά και στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Κανείς όμως δεν μπορεί να γνωρίσει αν η υπόθεση της επιστροφής του στον Δικέφαλο θα έχει αίσια έκβαση.
Η επάνοδος του Θόδωρου Ζαγοράκη στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα επικυρωθεί τυπικά με τον διορισμό από το Πρωτοδικείο του νέου διοικητικού σχήματος που θα προταθεί από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Η θητεία της νυν διοίκησης λήγει στις 8 Ιανουαρίου. Αμέσως μετά την επάνοδό του, ο Ζαγοράκης θα δώσει συνέντευξη Τύπου, για να εξαγγείλει τους στόχους του για το μέλλον του ΠΑΟΚ.