Skip to main content

Νηπιαγωγός Αντετοκούνμπο: Σου μάθαινα τραγουδάκια, εσύ μας δίδαξες μαθήματα ζωής

Η νηπιαγωγός του κορυφαίου μπασκετμπολίστα αναφέρει ότι ο Γιάννης ήταν «ένα σεμνό, ευγενικό, καλό παιδί όπως και οι γονείς του»

«Σ' ευχαριστώ Γιάννη που ήμουν η δασκάλα σου. Εγώ σου έμαθα τραγουδάκια, εσύ και η οικογένεια σου με διδάξατε μαθήματα ζωής». Αυτό είναι το συγκινητικό μήνυμα της νηπιαγωγού του κορυφαίου μπασκετμπολίστα Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πριν δύο ημέρες οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στον θρόνο του NBA.

Η νηπιαγωγός του, Πολύζου-Μπαλτούνα Σωτηρία, έγραψε σε δήλωσή της που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό facebook της κόρης της για όσα της δίδαξε ο Γιάννης και η οικογένειά του.

Στη δημοσίευση γράφει: «Μπράβο Γιάννη. Βέβαια ένα μπράβο είναι λίγο μπροστά σε αυτό που έχεις καταφέρει. Είσαι ασύλληπτος, είσαι γενναίος». Η νηπιαγωγός αναφέρει ότι τον καμαρώνει και πάντα λέει με καμάρι ότι ο Γιάννης ήταν μαθητής της.

Προσθέτει ότι «όταν με ρωτούσαν οι γονείς των μαθητών μου "πώς βλέπεις το παιδί μου;" τους απαντούσα ότι δεν μπορώ εγώ να κρίνω αυτή τη στιγμή το τι θα καταφέρει και που θα φθάσει το κάθε παιδί. Παράδειγμα ο Γιάννης».

Η νηπιαγωγός του Γιάννη Αντετοκούνμπο τον περιγράφει ως ένα σεμνό, ευγενικό, καλό παιδί όπως και οι γονείς του. «Ρώτησα τη μαμά του μια μέρα γιατί το όνομα Γιάννης, γιατί το όνομα Θανάσης (ο Θανάσης ήταν δευτέρα δημοτικού τότε και ο Γιάννης νηπιαγωγείο). Μου απάντησε "γιατί αγαπάμε πάρα πολύ την Ελλάδα και θέλουμε να το δείξουμε με αυτό τον τρόπο"».

Τέλος, η νηπιαγωγός ευχήθηκε στον παλαιό της μαθητή υγεία πάνω απ' όλα και μια όμορφη και γλυκιά ζωή. «Σε ευχαριστούμε όλοι γι' αυτό που μας προσφέρεις. Να είσαι πάντα καλά».