Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

Η απάντηση της Διοικούσας στον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για το μέγεθος του «γαλάζιου» προεκλογικού περιπτέρου του κόμματος στην Αριστοτέλους.

Σκληρή απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στέλνει η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης, για το μέγεθος του «γαλάζιου» προεκλογικού περιπτέρου του κόμματος στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Τσιμισκή (δείτε εδώ).

«Η αισθητική του ΣΥΡΙΖΑ σταματάει σε ένα περίπτερο 10τ.μ. και όχι στα διπλά που στήνουν και στις κουρελούδες, τους μπερντέδες και τα ρετάλια που κρέμασαν οι ίδιοι από καιρό στις κολώνες και στις ανισόπεδες διαβάσεις» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ

«Η αισθητική του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης σταματάει στο περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας. Η «πανάκριβη» κατασκευή βρίσκεται στη συμβολή Αριστοτέλους με Τσιμισκή. Guaoooo!!! που έλεγε κι ο Βαρουφάκης. Πανάκριβο περίπτερο, και όχι τα εκατομμύρια ευρώ που ξοδεύονται σε προεκλογικές δραστηριότητες των Υπουργείων αυτές τις μέρες. Η αισθητική του ΣΥΡΙΖΑ σταματάει σε ένα περίπτερο 10τ.μ. και όχι στα διπλά που στήνουν και στις κουρελούδες, τους μπερντέδες και τα ρετάλια που κρέμασαν οι ίδιοι από καιρό στις κολώνες και στις ανισόπεδες διαβάσεις. Ούτε φυσικά στο ότι εντός των ορίων της Α΄Δημοτικής κοινότητας αντί για ένα τοποθέτησαν παρανόμως δύο εκλογικά περίπτερα.

Προσκαλούμε τους Θεσσαλονικείς να περάσουν από το «πανάκριβο» περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας, στη συμβολή Αριστοτέλους με Τσιμισκή. Να θαυμάσουν τη χλιδή. Μαζί με δροσερή σαμπάνια και προκαταβολικά επιδόματα Χριστουγέννων θα μοιράζονται διορισμοί ή μετακλήσεις στα γραφεία της Βουλής, θα μοιράζονται παράνομες προσλήψεις και μετακινήσεις υμετέρων στις περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες ακόμη και διορισμοί νέων διοικητικών συμβουλίων σε οργανισμούς πέντε ημέρες πριν τις εκλογές. Αν δεν υπάρχουν αυτά, θα μοιράζεται το Πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για Ισχυρή Ανάπτυξη Αυτοδύναμη Ελλάδα.

Ο όρος «στήσανε παράγκα» που τρολλάρουν οι συντάκτες των fake news επιστρέφεται στο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Ξέρουν αυτοί… Άλλωστε είναι οι ίδιοι που έκλειναν τα μάτια τους και σιωπούσαν απέναντι στην καταστροφή του δάσους του Σέϊχ-Σου και στην διάλυση του Ο.Α.Σ.Θ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ