Skip to main content

Νοκ άουτ για τέσσερις βδομάδες ο Χαρίσης στον ΠΑΟΚ

Εκτός αγωνιστικών χώρων για τέσσερις βδομάδες θα μείνει ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ, Χάρης Χαρίσης, ο οποίος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού.

Νέο σημαντικό πρόβλημα προέκυψε για τον Ιγκόρ Τούντορ, εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του συλλόγου ενημερώθηκε πως δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του νεαρού μέσου, Χάρη Χαρίση, ο οποίος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο δεξί οπίσθιο μηριαίο.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Μια ακόμα απώλεια ποδοσφαιριστή μετρά ο Ίγκορ Τούντορ, καθώς ο Χάρης Χαρίσης επέστρεψε τραυματίας από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων.

Ο νεαρός μέσος μόλις γύρισε από την Εθνική υπεβλήθη αμέσως σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο δεξί οπίσθιο μηριαίο και η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις τέσσερις εβδομάδες. Αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής (22.11) κόντρα στον Παναιτωλικό είναι και ο Μιγκέλ Βίτορ που αισθάνθηκε βαρύ τον αριστερό δικέφαλό του από την επιβάρυνση των προηγούμενων ημερών, προτιμήθηκε να ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης και η περίπτωσή του θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Αντιθέτως, ο Εγιάλ Γκολάσα γυμνάστηκε κανονικά, όπως και ο Εργκούς Κάτσε , δίχως αυτό να σημαίνει πως είναι 100% έτοιμοι για επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά τους τραυματισμούς τους, ενώ ο Μάριν Λέοβατς ακολούθησε μέρος της προπόνησης ανεβάζοντας ρυθμούς σε πρόγραμμα επανένταξης.

Οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης , Έρικ Σάμπο ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με τρέξιμο το γήπεδο μετά τη συμμετοχές τους με τις Εθνικές, ενώ οι Αλέξανδρος Τζιόλης , Ρόμπερτ Μακ , Γιώργος Τζαβέλλας έμειναν στο γυμναστήριο για αποθεραπεία.

Οι Στέφανος Αθανασιάδης , Στέλιος Κίτσιου , Δημήτρης Πέλκας προπονήθηκαν κανονικά. Από την προπόνηση, η οποία περιελάμβανε δουλειά στα τελειώματα και στην κυκλοφορία της μπάλας, απουσίαζαν οι Ρόμπιν Όλσεν , Γκάρι Ροντρίγκες που επιστρέφουν την Πέμπτη (19.11)».