Skip to main content

Νοκ-άουτ ο Τζιόλης, κλήθηκαν Μανιάτης και Μάκος

Περίπου τέσσερις μήνες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Αλέξανδρος Τζιόλης, μετά το ρογμώδες κάταγμα που υπέστη στην αναμέτρηση με τη Λετονία. Μανιάτης και Μάκος κλήθηκαν από τον Φερνάντο Σάντος,
Περίπου τέσσερις μήνες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Αλέξανδρος Τζιόλης, καθώς τα νέα που προέκυψαν από τις εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, ήταν πολύ άσχημα. Συγκεκριμένα, ο άσος της Εθνικής ομάδας και της Σανταντέρ υπέστη ρωγμώδες κάταγμα κνήμης, γεγονός που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι τις αρχές του 2011. Ο υψηλόσωμος χαφ προσπάθησε σε μία από τις τελευταίες φάσεις τού χθεσινού αγώνα να κόψει μία αντεπίθεση των Λετονών, αλλά δέχτηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα και αποχώρησε από το γήπεδο.

Εξετάστηκε από τους γιατρούς της Εθνικής στο ιατρείο τού «Γ. Καραϊσκάκης», αποφασίστηκε, όμως, να κάνει άμεσα εξετάσεις στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Πλέον, μετά την απουσία (λόγω καρτών) τού Βασίλη Τοροσίδη, ο Φερνάντο Σάντος δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Τζιόλη στην αναμέτρηση της Τρίτης, εναντίον τού Ισραήλ.
  
Έτσι, ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να καλέσει εσπευσμένα στην Εθνική τους Γιώργο Μανιάτη και Γρηγόρη Μάκο.

Οι δύο παίκτες βρέθηκαν στην απογευματινή προπόνηση της Εθνικής στις 18:00, που ήταν κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Ο μέσος της ΑΕΚ καλείται για πρώτη φορά στην ομάδα, επί Σάντος, ενώ ο Μανιάτης ήταν στην αποστολή στα ματς με Γεωργία και Κροατία.