Skip to main content

Από νωρίς το πρωί οι νέοι υπουργοί στα γραφεία τους

Στις 07:08 πέρασε το κατώφλι του υπουργείου Οικονομικών ο Χρ. Σταϊκούρας και λίγα λεπτά αργότερα στο υπουργείο Ανάπτυξης βρέθηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης

Ο Χρήστος Σταϊκούρας είναι ο πρώτος υπουργός της κυβέρνησης που έφτασε σήμερα το πρωί στο υπουργείο του. Στις 07:08 πέρασε το κατώφλι του υπουργείου Οικονομικών ο Χρήστος Σταϊκούρας. Λίγα λεπτά αργότερα στο υπουργείο Ανάπτυξης βρέθηκε και ο Αδωνις Γεωργιάδης.  

Ο νέος υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας προσερχόμενος στο υπουργείο χαιρέτισε όλους τους υπαλλήλους, από την είσοδο του κτιρίου μέχρι και το γραφείο του. Από την πλευρά τους οι υπάλληλοι του ανέφεραν ότι είναι διαθέσιμοι για οποιαδήποτε διευκρίνιση και συνεργασία.

Ευδιάθετος έφτασε στο υπουργείο Ανάπτυξης στις 7:34 ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν θα πάει διακοπές.

«Πρώτη μέρα στη δουλειά, δεν αφήνουμε μέρα χαμένη. Τα καθήκοντα είναι πολλά και πολυσύνθετα. Υπάρχουν έτοιμα νομοσχέδια από την προηγούμενη Κυβέρνηση που τα μελετάμε ένα προς ένα, δεν απαξιώνουμε τίποτα», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Σε ερώτηση για την συνάντηση του με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development ο Αδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως έγινε μία πρώτη ενημέρωση για να ξεκολλήσει το έργο.

Λίγο αργότερα την πόρτα του υπουργείου Υγείας πέρασε ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος στις δηλώσεις του επισήμανε τη σημασία της συνεργασίας με όλους.

«Συμπαίχτες είναι όλοι. Θα είμαστε σε αλληλεπίδραση με τον κόσμο για να δούμε τι πρέπει να φτιαχτεί. Όλοι θα είναι συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια ακόμα και όσοι πιστεύουν ότι είμαστε αντίπαλοι επειδή είμαι υπουργος της Νέας Δημοκρατίας».

Όσο για το ποια θα είναι η πρώτη του απόφαση, ο νέος υπουργός Υγείας διευκρίνισε ότι «το πολύ μεγάλο βάρος το παίρνουν οι μεγάλες μονάδες υγείας της πρωτεύουσας».