Skip to main content

Νοσ. Παπανικολάου: Μαθητές έφτιαξαν γιορτινές κάρτες για τους εργαζόμενους (vid)

Οι μαθητές του 3ου δημοτικού σχολείου Πυλαίας σχεδίασαν, ζωγράφισαν και έγραψαν ευχετήριες κάρτες για τους ανθρώπους που εργάζονται στο νοσοκομείο.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο Παπανικολάου που δίνουν καθημερινά τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό.

Οι μαθητές της πέμπτης τάξης του 3ου δημοτικού σχολείου Πυλαίας υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους Στέλλας Χασιώτη σχεδίασαν, ζωγράφισαν και έγραψαν ευχετήριες κάρτες για τους ανθρώπους που εργάζονται στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

«Στο αποτέλεσμα της δουλειάς τους αντανακλάται κυριολεκτικά με αυθορμητισμό η εμπιστοσύνη προς την επιστήμη και η συναισθηματική υγεία των παιδιών που παραμένει ζεστή και φιλόξενη παρά την ανατροπή της καθημερινότητας τους», αναφέρει το μήνυμα του νοσοκομείου για την αξιέπαινη αυτή κίνηση των μικρών μαθητών.

«Με την τάξη μου μνημονεύουμε συνεχώς όσους αγωνίζονται στα νοσοκομεία της χώρας για να σώσουν τους συνανθρώπους μας αυτή τη δύσκολη περίοδο. Αισθανθήκαμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου του Δήμου μας με την ελπίδα να δώσουμε δύναμη και κουράγιο», επισήμανε από την πλευρά της η δασκάλα των παιδιών.