Skip to main content

Νοσηλεύεται με κορωνοϊό σε κρίσιμη κατάσταση ο γγ του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής

Ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού στίβου δίνει τη δική του μάχη με τον νέο κορωνοϊό, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» νοσηλεύεται ο Βασίλης Σεβαστής. Ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού στίβου δίνει τη δική του μάχη με τον νέο κορωνοϊό, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη.  

Πριν από λίγες ημέρες, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας, ανακοινώθηκε, σύμφωνα με το kathimerini.gr, ότι ο παλαιός αθλητής και γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ είναι άρρωστος χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νοσοκομείο νοσηλεύονται και άλλα πρόσωπα που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την αρχαιότερη ελληνική ομοσπονδία, η οποία βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο.   

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του στίβου Κώστας Κεντέρης με ανάρτησή του σε χώρο κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε τη συμπαράστασή του προς τον 72χρονο παράγοντα. «Όλος ο φίλαθλος κόσμος και πολύ περισσότερο ο κόσμος του στίβου είναι κοντά σου. Και αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε», γράφει ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης.